Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Ce s-a întâmplat în pauza publicitară care a venit după ce Bia i-a spus o replică „dură” doamnei Anina

Bia, Doamna Anina și Robert au purtat o discuție în pauza publicitară de la Mireasa de pe 10 octombrie 2023. Imaginile au fost difuzate în emisia de Mireasa, Capriciile Iubirii din aceeași zi.

Colaj cu doamna Anina, Robert și Bia Galerie
Bia, Doamna Anina și Robert au purtat o discuție în pauza publicitară de la Mireasa de pe 10 octombrie 2023. | Antena 1

În emisia de Mireasa de pe 10 octombrie 2023, înainte de pauza publicitară, Bia a avut o replică „tăioasă”.

„Chiar spălăm tot în public? Lăsați-le, măi copii”, a spus doamna Anina.

„Bine, atunci ținem în noi, doamna Anina! Și la următorul live puteți să vă expuneți din nou părerea”, a spus Bia.

„Asta a fost o replică... care putea să nu fie”, a spus Simona Gherghe, în timp ce Bogdan și doamna Crina au criticat-o pe fată pentru replica „dură”.

Citește și: Mireasa sezon 8, 10 octombrie 2023. Bia a vorbit cu mama ei la telefon, după ce doamna Anina a spus că fata pune monopol pe Robert

Ce a făcut Robert, după ce Bia i-a dat o replică „tăioasă” doamnei Anina în live la Mireasa

La Mireasa, Capriciile Iubirii au fost difuzate imagini cu discuția tinerilor din pauza publiciară.

În pauza publicitară Robert, Bia și doamna Anina încercau să ajungă la un numitor comun.

Robert a precizat că nu poate ține partea nici mamei nici iubitei, dar le-a rugat să discute una cu cealaltă.

„Nu vreau să iau parte nimănui. Dacă ai, mami, anumite chestii pe care chiar vrei să le comunici cu Bia, mergi direct și vorbește cu ea! La fel și pentru Bia”, a spus Robert.

„M-aș bucura să nu te mai simți atacată de mine! Că nu te atac cu nimic! M-aș bucura când e ceva să vii la mine. De multe ori tu te retagi! Te rog, nu te mai simți atacată”, i-a spus doamna Anina fetei.

Fata i-a atras atenția doamnei Anina că ar fi trebuit să-i spună ei personal dacă are o nemulțumire, nu în emisiile live.

„Tu ești cu toane. Numi când îl vezi pe Robert ești bine”, a spus doamna Anina.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Madi și Sergiu, momente lipsite de inhibiții: „Când sunt cu ea, uit că sunt filmat”

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezon 8, 10 octombrie 2023. Simona Gherghe, veste surprinzătoare pentru concurenți. Ce se întâmplă în casă... Mireasa sezon 8, 11 octombrie 2023. Conflictul dintre Bia și doamna Anina a escaladat. Mama lui Robert: „S-a terminat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x