Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 11 octombrie 2023. Conflictul dintre Bia și doamna Anina a escaladat. Mama lui Robert: „S-a terminat!”

Doamna Anina a izbucnit la Mireasa, Capriciile Iubirii și le-a urat lui Robert și Biei fericire și i-a îndemnat să-și găsească chirie și să se descurce singuri în viață. În emisia Mireasa de pe 11 octombrie 2023 au fost difuzate imagini cu Bia în lacrimi și cu mama lui Robert spunând că nu ar participa la o posibilă nuntă a celor doi.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Conflictul dintre Bia și doamna Anina de la Mireasa a escaladat | Antena 1

Robert a dorit să discute cu mama lui, fără ca Bia să fie prezentă: „Eu între tine și Bia nu mă mai bag. Ce zic eu mă privește pe mine. Ce zici tu te privește pe tine. Ție ți-e frică că eu sunt influențat de Bia și mă pierzi”, a spus Robert.

„Nu mi-e frică că te influențează, ci văd. Te pierzi pe tine, nu te pierd eu. Vedeți-vă voi de relația voastră”, a spus doamna Anina.

La Mireasa, Capriciie Iubirii doamna Anina și Bia s-au certat:

„Dați în mine cu orice lucru pe care îl zic”, a spus Bia.

„Dragii mei, puteți să vă găsiți chirie!”, a spus doamna Anina.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce s-a întâmplat în pauza publicitară care a venit după ce Bia i-a spus o replică „dură” doamnei Anina

Bia a izbucnit în lacrimi în casa Mireasa: „Nu am cum să nu plâng pentru că știu că-i fac rău lui Robert”

„Singurul lucru care mă doare e că-l văd pe Robert așa. Nu am cum să nu plâng pentru că știu că-i fac rău lui Robert și nu-mi doresc asta! Ne-am certat. A fost ca la circ”, a spus Bia în lacrimi, în casa fetelor.

„S-au cerat iar în live. M-a demoștenit mama în live. Mi-a zis după emisiune să mergem să ne căutăm chrie. Toată viața mama a știut numai să se certe”, a spus Robert.

„S-a terminat! Să facă ce-o vrea! Mie îmi trebuie altceva! Mi-am crescut copiii independenți. Să-și trăiească viața! Doamne ajută și atât. Nu rezonăm, asta e!”, a spus doamna Anina.

Bia a mers la doamna Anina pentru o nouă disucție, dar s-a confruntat cu un refuz:

„Spuneți direct că nu vă place despre mine și că nu mă vreți cu Robert”, spus Bia.

„Te-am apreciat pentru inteligență. Îți doresc să fii fericită”, a spus doamna Anina.

Ulterior, doamna Anina a făcut o delarație cu iz de amenințare în fața Biei.

„Accept. Să fiți fericiți, dar eu nu particip la o nuntă și am să votez ca voi doi să iețiți afară, că nu mai aveți ce căuta aici”, i-a spus doamna Anina

În emisia live de Mireasa de pe 11 octombrie 2023, doamna Anina a revenit la sentimente mai bune. „E mult spus că m-am enervat. A fost tensiune și am vrut să clarific. E bine să ne știm fiecare locul”, a spus doamna Anina care a precizat că cei doi tineri mai au timp să se cunoască.

Citește și: Mireasa sezon 8, 10 octombrie 2023. Marius, acid la adresa lui Bogdan, după ce l-a criticat pentru atitudinea lui față de Daria

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa, sezon 8. Ce s-a întâmplat în pauza publicitară care a venit după ce Bia i-a spus o replică „dură” doamnei Anina... Mireasa sezon 8, 11 octombrie 2023. Mama Bogdanei a fost percheziționată de poliție. Doamna Violeta a intrat în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x