Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 21 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat în pauza publicitară, după ce Marius s-a declarat „dezamăgit” de Ioana

Marius și Ioana au avut parte de o „împăcare” frumoasă, după ce băiatul a declarat că a fost dezamăgit de iubita lui.

Colaj cu Marius și Ioana Galerie
După ce Marius s-a declarat nemulțumit de reacțiile Ioanei la eliminarea lui Andy, concurentul Mireasa a mers să aibă o discuție cu iubita lui. | Antena 1

După ce Marius s-a declarat nemulțumit de reacțiile Ioanei la eliminarea lui Andy, concurentul Mireasa a mers să aibă o discuție cu iubita lui. Cei doi s-au sărutat, iar băiatul i-a recunoscut că a fost dezamăgit, dar i-a trecut.

Citește și: Mireasa sezon 8, 21 noiembrie 2023. Fosta iubită a lui Alex îi aduce acuzații grave concurentului. Cum răspunde băiatul

Ce au discutat Ioana și Marius în pauza publicitară de la Mireasa

În pauza publicitară de după difuzarea imaginilor în care Marius și-a exprimat nemulțumirile, băiatul a mers la iubita lui și a luat-o în brațe:

Marius: Am înțeles eu greșit.

Ioana: E ok să înțelegem greșit. Te înțeleg. E ok

Marius: Te iubesc foarte mult!

Ulterior, Marius a recunoscut că a fost puțin gelos

„Îmi place carisma ta. Ești foarte amuzant. Modul în care te exprimi. Ești un bărbat foarte frumos, îmi plac ochii tăi, îmi place zâmbetul tău, îmi place că ești înalt. Bunătatea ta, ești cu bun simț, ești atent, ești grijuliu ești tot ce am nevoie”, a spus Ioana.

„Nu-mi place că fredonezi manele și că ești un pic gelos”, a mai precizat fata.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Schimb de replici în direct între Bogdana și Daria. Gabriela Cristea a intervenit: „Eu nu suport chestia asta!”

Marius a declarat în emsia live de Mireasa de pe 20 noiembrie 2023 că l-a deranjat faptul că Ioana a dat din cap afirmativ în momentul în care Andy a spus că parcursul său ar fi fost diferit dacă s-ar fi aflat în casă de la începutul sezonului 8 Mireasa.

„Îmi puneam semne de întrebare despre relația noastră. Nu înțelegeam reacția”, a spus Marius în emisia live Mireasa de pe 20 noiembrie 2023.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Anda de la Mireasa și-a sărbătorit într-un mare fel ziua de naștere. Cum a apărut în online aceasta. Leo nu i-a transmis... Mireasa sezon 8, 21 noiembrie 2023. Fosta iubită a lui Alex îi aduce acuzații grave concurentului. Cum răspunde băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x