Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Schimb de replici în direct între Bogdana și Daria. Gabriela Cristea a intervenit: „Eu nu suport chestia asta!”

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 20 noiembrie 2023 au fost prezenți în platou Bogdana și Liviu, la scurt timp după ce rămâneea lor în competiție a fost supusă votului casei. Cu 13 voturi pro și 5 împotrivă, Bogdana și Liviu au rămas în casa Mireasa.

Colaj cu Gabriela Criistea și concurenții Mireasa Galerie
Bogdana și Liviu au fost votați să rămână în competiția Mireasa | Antena 1

Cei 5 care au votat pentru eliminarea celor doi s-au aflat la Mireasa, Capriciile Iubirii. După ce Daria și-a argumentat votul, a existat un nou schimb de replici între ea și Bogdana.

Cei care au votat pentru eliminare au fost: doamna Mirela, doamna Crina, Ana, Daria și Daniel.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Andrei, nepotul doamnei Mirela, după ce aceasta a fost jignită de Liviu și de Bogdana

Ce s-a întâmplat la Capricii, după ce majoritatea casei a decis rămânerea în competiție a cuplului Bogdana-Liviu. Fata a avut un schimb de replici cu Daria, iar Gabriela Cristea a intervenit: „Eu nu suport chestia asta!”

Daria: Injuriile lor adresate mie pe parcursul emisiunii.

Liviu: Ale mele. Nu cred că ți-a zis Bogdana nimic

Bogdana: Eu nu te-am înjurat

Daria: Lasă că a zis și ea! Sunteți la pachet! Suferă unul, suferă amândoi

Bogdana: Am adus în discuție niște chestii legate de tine. Dar nu te-am jignit într-un mod…

Daria: Păi noroc că sunt cameră și microfoane aici!

Bogdana: Și tu m-ai jignit! Și tu m-ai făcut retardată în videoclipul de azi! Am vîzut la Mireasa! Nu e cazul să vorbim care pe care!

Gabriela Cristea a intervenit:

„Dar nu vorbim despre asta, Bogdana! Pe mine mă enervează foarte tare o treabă! În momentul în care eu îți spun ai greșit cu nu știu ce și tu spui, da dar și tu ai făcut nu știu ce... Dacă facem prin compariție nu ajungem nicăieri. Dacă vine cineva și-ți spune ai făcut ceva tu trebuie să spui Da. Îmi asum! Dar niciodată argumentul nu trebuie să fie urmat de da, dar! Eu una nu suport chestia asta! Dacă ai ceva să-mi reproșezi, închidem subiectul anterior!”

În emisia Mireasa de luni, 20 noiembrie 2023, a avut loc un vot extraordinar. Bogdana și Liviu au ajuns la decizia majorității casei Mireasa, după acțiunile lor din ultima perioadă. Cei doi tineri au primit această sancțiune după ce la task-ul cabinei telefonice i-au adus jigniri doamnei Mirela.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 20 noiembrie 2023. Bogdana și Liviu s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 20 noiembrie 2023. Casa a ales dacă Bogdana și Liviu rămân sau sunt eliminați. Rezultatul votului extra... Anda de la Mireasa și-a sărbătorit într-un mare fel ziua de naștere. Cum a apărut în online aceasta. Leo nu i-a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x