Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Adrian a afirmat că este îndrăgostit de Daria. Ce a spus fata

Adrian a delcarat că tot timpul petrecut în casa Mireasa a fost îndrăgostit de Daria. Afirmația a fost comentată în emisia live de pe 25 octombrie, în contextul în care băiatul a avut o apropiere și cu Ioana la un moment dat.

Colaj cu Daria și Adrian Galerie
Adrian a afirmat că e îndrăgosit de Daria | Antena 1

Adrian și Daria au petrecut ceva timp împreună, au avut parte de discuții, iar băiatul a afirmat că de ea este îndrăgostit:

„Daria este motivul pentru care eu nu m-am atins de nicio fată. Am o senzație nașpa. M-a întrebat Daria de ce nu zic ceea ce simt. Nu pot să cunosc altă fată. Eu încerc să gândesc situația”, a spus Adrian.

„Foarte bine ne înțelegem. Dacă n-am simțit de la început e greu. M-aș bucura pentru el dacă ar fi fericit cu o altă fată, dar mi-ar lipsi mie. Îmi place când mă ține în brațe, mă mângâie pe umeri”, a spus Daria depsre Adrian, într-un dialog cu doamna Crina.

Citește și: Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Doamna Anina a decis să părăsească emisiunea: „A ieșit pe porți”. Care a fost motivul

Cum a reacționat Ioana când a văzut imaginile cu Adrian și Daria

În emisia live de Mireasa de pe 25 octombrie 2023 Simona Gherghe i-a rugat pe băieți să nu facă declarații doar pentru a rămâne în casa Mireasa.

„Nu jucați la cacealma. Nu vă băgați în niște chestii doar să rămâneți într-o emisiune”, a spus Simona Gherghe.

„Mie mi se pare amuzant. În momentul în care am fost întrebată dacă vreau să intru într-o cunoaștere am zis clar că nu și apoi l-ați întrebat în următoarea emisiune dacă el ar fi vrut și a spus că da”, a spus Ioana.

„Prima fată cu care a ieșit a fost Daria. Încăpățânare alui a fost Daria. Voiam să-l scot din fixul lui. Eu știam. Am vrut să-l scot pentru că Daria nu se regăsește în niciun băiat din casă, iar el e încăpățânat”, a spus doamna Maria.

„Adrian a verbalizat de la începutul emisiunii că e atras de mine. Mereu mi-a spus că îi sunt fragă. Cu Ioana a încercat pentru că a văzut că nu se poate cu mine”, a spus Daria.

„Dacă ai făcut asta nu a fost corect! Pentru că Ioana ar fi putut să te accepte. Nu e ok să te joci așa! Cred că și telespectatorii sunt derutați. Eu nu știu cum și cât să e mai cred”, a spus prezentatoarea Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 17 octombrie 2023. Ioana, supărată pe doamna Maria, a răbufnit: ”Ca femeie în vârstă să vorbești așa ceva?!”

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Doamna Anina a decis să părăsească emisiunea: „A ieșit pe porți”. Care a fost motivu... Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. De ce a lipsit Andreea din emisia live. Colegii ei s-au îngrijorat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x