Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. De ce a lipsit Andreea din emisia live. Colegii ei s-au îngrijorat

Emisia live de Mireasa de pe 25 octombrie 2023 s-a desfășurat fără Andreea. Simona Gherghe a explicat de ce a lipsit.

Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. De ce a lipsit Andreea din emisia live. Colegii ei s-au îngrijorat Galerie
Andreea a lipist de la Mireasa, pe 25 octombrie 2023 | Antena 1

Aproape de finalul emisiei live de Mireasa de pe 25 octombrie 2023 Simona Gherghe a explicat de ce a lipsit concurenta Andreea. Fata își face o intervenție la ochi, însă se întoarce a doua zi în casa Mireasa. Tânăra este însoțită de un membru din producție.

Citește și: Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Adrian a afirmat că este îndrăgostit de Daria. Ce a spus fata

De ce a lipsit Andreea din emisia live de Mireasa. Concurenții au fost îngrijorați: „Nu știam nimic”. Ce a explicat Simona Gherghe

„Cred că ați remarcat că lipsește Andreea. Nu s-a întîmplat nimic cu ea. Nu a părăsit intempestiv casa Mireasa. Își face o intervenție la ochi zilele astea. Mâine se întoarce în casa Mireasa. E însoțită de cineva de la producție. Nu s-a întâmplat nimic cu Andreea. Se întoarce”, a explicat Simona Gherghe.

Concurenții Mireasa au mărtusit că s-au îngrijorat cu privire la absența fetei.

„Nu știam nimic. Știam că a plecat la 4 dimineața și ne-am gândit la niște lucruri grave”, a spus doamna Mirela.

Citește și: Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Cine este Alex, noul concurent. Băiatul a copilărit pe o insulă din Grecia

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Adrian a afirmat că este îndrăgostit de Daria. Ce a spus fata... Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Cine este Alex, noul concurent. Băiatul a copilărit pe o insulă din Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x