Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Cine este Alex, noul concurent. Băiatul a copilărit pe o insulă din Grecia

Alex are 28 de ani și a intrat în casa Mireasa în emisia live de pe 25 octombrie 2023. Băiatul a spus că în prezent este frizer. De asemenea, scrie și cântă piese hip hop.

Colaj cu Alex Galerie
Alex e noul concurent al sezonului 8 Mireasa | Antena 1

Ciudaru Alexandru Ionuț e din comuna Pietroșița și locuiește în Târgoviște. Alex și familia lui au petrecut câțiva ani buni în Grecia.

„Din păcate eu am doar liceul. Cu mutatul ăsta nu am înțeles nimic din școală Dacă ar fi fost să-mi continui studiile aș fi făcut ceva creativ. Actorie, de exemplu. Încă de la 15 ani am muncit ca ospătar pe timp de vară. La 19 ani am plecat în Austra. Știind greacă, am încercat să lucrez într-un restaurant grecesc. Făcându-mi datorii, n-am putut să mă întorc în țară. Am plecat la muncă în Germania. Acolo m-am apucat de muzică. Nu pot fără muzică”, a povestit Alex.

Băiatul a plecat apoi în Italia, însă s-a întors în România.

Citește și: Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. De ce a lipsit Andreea din emisia live. Colegii ei s-au îngrijorat

Ce a răspuns Alex, întrebat dacă i-a atras o fată din competiție atenția

„Mi-a plăcut să le încerc pe toate. De la 0. În prezent sunt frizer. Vreau să continui cu muzica și să-mi deschid mai multe saloane, frizerii”, a spus noul concurent al sezonului 8 Mireasa.

Ultima relație a băiatului s-a terminat în 2017. Chiar dacă a mai încercat ceva, nu a avut parte de nimic social. Concurentul spune că nu a înșelat niciodată, că e o persoană afectivă, sinceră și grijulie.

„Pot spune că sunt o persoană foarte sufletistă. Sunt pregătit pentru o npuă relație. Am 28 de ani. Simt că asta îmi lipsește să fiu complet. Femeia potrivită pentru mine e jovială, pozitivă, fidelă, sinceră, curată și eu merg mai mult pe frumusețea interioară, decât pe cea exterioară.

Întrebat dacă cineva din casa Mireasa i-a atras atenția, Alex a răspuns afirmativ: „E o persoană care rezonează cu ceea ce vreau să fac pe viitor”.

Citește și: Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Adrian a afirmat că este îndrăgostit de Daria. Ce a spus fata

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. De ce a lipsit Andreea din emisia live. Colegii ei s-au îngrijorat... Mireasa sezonul 7. Anunțul făcut de Maria după ce Antonio a postat sigla unui cabinet notarial: ”Nu-mi găsesc cuvintele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x