Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Ioana și Marius, ceartă puternică la petrecere. Ce s-a întâmplat: „Eu nu te simt sincer”

Ioana și Marius s-au certat la petrecerea de sâmbătă din casa Mireasa. Tânăra nu-l consideră în totalitate sincer pe băiat și are impresia că face anumite lucruri „pentru televizor”.

Colaj cu Ioana și Marius Galerie
Ioana și Marius, „în pragul despărțirii”. Concurenții Mireasa s-au cerrat la petrecere | Antena 1

În emsia live de Mireasa de pe 4 decembrie 2023 cei doi au apărut unul lângă altul pe canapea, dar nu s-au ținut de mână. Marius au spus că n-au apucat să discute la calm despre toată situația.

Citește și:Mireasa, sezonul 8. Tensiuni între Ioana și Marius, după ce au fost făcute nominalizările pentru cel mai slab cuplu din casă

O afirmație făcută de Marius a deranjat-o pe Ioana: „Ar trebui să dansezi și să lași prejudecățile la o parte”.

Fata i-a spus iubitului că nu e vorba de prejudecăți ci de faptul că nu are dispoziție de dans.

Fata a mers apoi pe ringul de dans și a fost foarte energică, dar Marius a considerat că-l ignoră.

„Ce-i cu tine?”, a întrebat Marius.

„Mi-ai zis că nu știu să mă distrez”, a spus fata.

„Și tu acum te răzbuni și mă ignori?”, a întrebat Marius.

„Au fost mai multe petreceri și mi-ai spus că nu știu să mă distrez. Și pentru mine azi a fost prea mult”, i-a spus Ioana lui Marius.

„Ți-am zis că dacă știi să dansezi dă-ți frâu liber. Eu te încurajam, nu îți reproșam nimic”, i-a spus Marius fetei.

Marius a urmărit-o pe Ioana, însă fata n-a vrut inițial să discute cu el. Ulterior, tânăra a mărturisit ce o macină.

Ioana: Nu simt nevoia să vorbesc cu tine!

Marius: Și eu ce să fac? Să te ignor? Nu pot.

Ioana i-a spus lui Marius de ce i-a ridicat semne de întrebare. Ce s-a întâmplat la petrecerea Mireasa

Ioana: Gândesc foarte multe lucruri despre noi pe care nu o să le verbalizez. Tu înțelegi foarte bine ce se întâmplă. Ce faci tu acum e de televizor. Mi se pare că eu nu sunt suficient de bună pentru tine și apoi tu te victimizezi, vii la mine și spui că eu te ignor, eu nu vreau să te sărut. Te-am tratat așa cum meriți și știi destul de bine la ce mă refer. Cât de ușor te-am putut iubi la fel de repede îmi poate trece. Eu nu te simt sincer față de mine. Și mă refer și la votul din gală. N-am venit să fac cupluri de emisiune. Totul se rezumă la susținători! Nu vreau să mai vorbesc cu tine.

Fata a explicat în emisia live de Mireasa că nu crede că Marius este sincer, după ce el a dorit să-i voteze pe Madi și Sergiu la cel mai puternic cuplu pentru că „au cei mai mulți susținători”.

„Vineri a fost o gală încărcată și nu înțelegeam votul. Am crezut că e o cursă de eliminare între cei mai puternici și cei m

„Eu cred că ceea ce spui că simți pentru mine nu e real. Detest omul fals și omul care nu-și asumă. Dacă eu am refuzat să văd anumit elucruri din trecutul lui Marius am refuzat pentru binele lui”, a spus Ioana de față cu Marius și doamna Mirela.

„Tu crezi că am făcut relație cu tine pentru emisiune? Asta crezi?”, a întrebat băiatul.

„Da. Asta cred!”, a spus fata.

„Sentimentele mele sunt foarte reale pentru tine. Dacă tu crezi că pentru premiu stau aici aș vrea să am mai mult timp și să ne cunoaștem și mai bine afară. Eu te iubesc pe tine. Eu nu vreau să renunț la tine”, i-a spus Marius fetei.

„Ea consideră că nu e suficient de bună pentru tine”, a spus doamna Mirela.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Ce a spus mama Ioanei după ce și-a văzut fiica plângând. Cele două au vorbit la telefon: „Și acum relația ta cu Marius cum e?”

Ioana a vorbit cu mama ei la telefon, însă nu a primit o părere concretă despre relația ei cu Marius.

„Eu am rămas surprinsă când te-am văzut aseară că știam că tu nu ai obiceiul să consume băuturi alcoolice. N-ai făcut bine, Ioanna! Nu mi-a plăcut ce am văzut. M-am săturat să te văd atât plângând, Ioana! Nici când ai fost bebeluș n-ai plâns cât ai plâns acum. Și acum relația ta cu Marius cum e? Cum consideri tu. Dacă tu consideri că tu poți să trăiești cu el o viață întreagă… noi suntem de partea ta! Eu vreau să lași prieteniile. Tu știi cel mai bine!”

„Problema e că nu știu nici eu”, a spus Ioana.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Ce mai fac Cătălina și Vlad de la Mireasa sezon 7. Cei doi soți și-au surprins susținătorii cu cea mai recentă apariție... Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Bia și Robert, discuție codificată. Doamna Anina a răbufnit: „Îl iubești așa cum e?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x