Antena Căutare

Mireasa, sezonul 8. Tensiuni între Ioana și Marius, după ce au fost făcute nominalizările pentru cel mai slab cuplu din casă

În pauza publicitară din ediția Mireasa de pe 1 decembrie 2023, Ioana și Marius au avut o discuție tensionată la scurt timp de la nominalizarea pe care au făcut pentru cel mai slab și cel mai puternic cuplu din casa show-ului matrimonial, sezonul 8.

Colaj cu Marius și Ioana la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
În pauza publicitară din ediția Mireasa de pe 1 decembrie 2023, Ioana și Marius au avut o discuție tensionată | Antena 1

Ediția Mireasa de pe 1 decembrie 2023 a venit cu o mulțime de surprize pentru telespectatori, dar și pentru concurenți. Aceștia au fost luați prin surprindere de anunțul Simonei Gherghe în ceea ce privește nominalizarea unui cuplu slab și unui cuplu puternic din casa Mireasa, sezonul 8.

În pauza publicitară a show-ului matrimonial au ieșit la iveală strategiile, care au fost observate imediat de Paula Chirilă și Gabriela Cristea la Mireasa - Capriciile Iubirii. Mai mult, a ieșit la iveală o discuție tensionată dintre Ioana și Marius.

Citește și: Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Moderatoarea emisiunii a încercat să afle mai multe despre voturile concurenților, însă situația a luat o întorsătură neașteptată. Explicațiile pe care le-a primit din partea acestora a făcut-o să ofteze.

„Vorbim împreună și ne înțelegem separat!”, a spus Gabriela Cristea.

Ioana și Marius, tensiuni după nominalizarea celui mai slab cuplu din casa Mireasa, sezonul 8

Camerele de filmat au surprins o discuție neașteptată între Ioana și Marius. Cei doi au purtat o conversație în contradictoriu în ceea ce privește cel mai slab cuplu din casa Mireasa, sezonul 8, dar și cel mai puternic.

Tânăra nu a ezitat să își spună punctul de vedere în fața partenerului, fapt pentru care tensiunile nu au întârziat să apară.

„Dar de ce nu ai vrut să punem votul ăla, Ioana?”, a întrebat-o Marius.

„De ce ai fi vrut să-l pune?”, a răspuns ea.

„De ce? Pentru că am vrut să-i exclud pe Ana și Daniel”, a mai zis el.

Citește și: Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Părinții Andreei i-au făcut o vizită fiicei. Cum a reacționat Bogdan: „Am fost emoționat”

„De ce, nu ți se par destul de puternici?”, a mai întrebat concurenta.

„Nu, ți s-a întins o mână de ajutor necondiționată de la început”, a mai adăugat Marius.

Întrebat despre motivul pentru care nu a vrut să voteze Ana și Daniel cel mai puternic cuplu, tânărul a avut un răspuns ferm: „Păi îți explic, gândește-te invers, tu ai vrut să oferi ajutorul cuiva și s-a ridicat împotriva iubitului tău. Acum ți s-a oferit un ajutor și te ridici împotriva unui cuplu. Până la cei mai buni putem să ne gândim și la alte variante, nu doar ei! Asta e gândirea mea. Din punctul meu de vedere, cei mai mulți susținători sunt la Madi”

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 7. Ce fac Maria și Antonio în Anglia. Unde s-au stabilit și în ce domeniu va lucra tânăra... Mireasa, sezonul 5. Cum a apărut Inimioara alături de soțul ei în mediul online, la aproape 4 luni de la nuntă. Ce a pos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x