Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Ce a publicat Adrian în mediul online, la scurt timp după ce a ieșit din emisiune. Ce mesaj a transmis

Adrian a fost eliminat din casa Mireasa în gala de pe 10 noiembrie 2023. La scurt timp după ce a intrat în posesia telefonului, băiatul a devenit activ în mediul online.

Galerie
Adrian s-a filmat la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa | Antena 1

Adrian a făcut un live pe Instagram și a răspuns la întrebările celor care l-au susținut în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Adrian a afirmat că este îndrăgostit de Daria. Ce a spus fata

Ce a transmis Adrian din afara casei Mireasa

Articolul continuă după reclamă

Cele mai multe întrebări primite de Adrian în online au avut legătură cu Daria:

„E singura persoană de care mi se rupe sufletul că am plecat. Șin prea mult la fata aia. Daria e o fată foarte bună. E o fată minunată, care chiar și-a asumat totul. Îmi doresc să mă văd cu ea după emisiune. Nu știu dacă o aștept, dacă nu o aștept. Deocamdată vreau să stau liniștit. Am multe lucruri de făcut”, a spus Adrian, la scurt timp după ce a ieșit din casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 17 octombrie 2023. Ioana, supărată pe doamna Maria, a răbufnit: ”Ca femeie în vârstă să vorbești așa ceva?!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adrian a părăsit casa Mireasa, fiind într-o cunoaștere cu Daria. Fata a izbucnit în lacrimi când a aflat despre eliminarea băiatului. Parcursul lui Adrian în casa Mireasa a fost unul oscilant. Inițial, băiatul și-a exprimat simpatia pentru Daria, însă fata a considerat că între ei nu poate fi mai mult decât o prietenie.

Adrian a încercat apoi să se apropie de Ioana, însă lucrurile nu au mers. Ulterior, băiatul a mărturisit că singura fată de care este atras și la care se gândește este, de fapt, Daria. Această mărturisire a avut loc după ce Daria l-a votat pe Adrian să plece din casa Mireasa, iar fata a plâns în hohote când a aflat că era vorba despre o eliminare directă. Doamna Maria a avut atunci o amuletă salvatoare. În ultima perioadă Daria și Adrian au fost apropiați și au încercat să se cunoască reciproc, însă nu au făcut pași spre o relație.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Cum a reacționat Miruna după ce fanii Mireasa l-au comparat pe Luță cu Horia. Ce a spus fosta concurentă din sezonul 6 d... Ipostaza emoționantă în care Gabriela de la Mireasa a apărut alături de fiul ei. Cât de frumos a crescut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x