Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Ioana când a aflat ce studii are și cu ce se ocupă Marius. Ce a aflat despre trecutul băiatului

Ioana și Marius au avut o discuție despre trecutul băiatului, iar fata și-a ridicat un semn de întrebare când a aflat cu ce se ocupă în prezent pretendetul său.

Colaj cu Marius și Ioana Galerie
Ioana și Marius au avut o discuție despre trecutul băiatului. Imaginile au fost difuzate la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Ioana este curtată atât de Andrei cât și de Marius, după ce l-a scos pe Bogdan din „joc”, spunându-i că îl vede ca pe un prieten. Despre Marius, Ioana are incertitudini în privința trecutului său. Fata a spus că nu crede că i-ar plăcea ca partenerul ei să-și câștige banii din live pe TikTok.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 24 octombrie 2023. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va întampla în casă: „E oficial”

Marius și Ioana, discuție despre trecutul băiatului

Marius: Eu am lucrat și ca model. Am încercat mai multe domenii. Agent imobiliar și ca designer vestimentar. Am încercat tot felul de cestii. În ultima perioadă am intrat pe live-uri pe TikTok.

Ioana: Mie nu mi-ar plăcea ca partenerul meu să facă live-uri pe TikTok. Și o meserie? Ce fel de meserie ai? Ce profil ai terminat? Ce facultate ai terminat?

Marius: Eu nu am liceul terminat. Dar dacă aș face o facultate... Am aptitudini în psihologie.

Ioana: Câte clase ai? 10?

Marius: Nu. Cred că 12. Mi-am reluat acum pe la 20 și ceva de ani. La seral. Și se fac 13 clase în total.

Ioana: Faptul că nu te-ai dus la școală nu e un lucru bun. Și sunt convinsă că ai un trecut mult mai accentuat decât îmi povestești tu mie.

Marius: Da, este adevărat.

Ioana a mărturisit că nu se pronunța încă în privința unei alegeri.

„Sunt pregătit și vreau să mă axez pe ceea ce va urma. Anturaje am avut foarte multe, de când sunt mic. A schimbat foarte multe cercuri de oameni. Nu m-am regăsit încă. Văd ce poate să facă Ioana, ce emană, o văd o persoană ambițioasă”, a spus Marius în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 8, 24 octombrie 2023. Băieții și fetele au petrecut alături de noii concurenți, Luiza și Andy. Ce gest a făcut Liviu

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 24 octombrie 2023. Andrei, declarație surprinzătoare pentru Ioana. Ce s-a întâmplat în live

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 24 octombrie 2023. Băieții și fetele au petrecut alături de noii concurenți, Luiza și Andy. Ce gest a f... Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Doamna Anina a decis să părăsească emisiunea: „A ieșit pe porți”. Care a fost motivu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x