Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Motivul pentru care Bia a venit fără Robert la Capriciile Iubirii. Se va muta singură în București

Bia a fost prezentă la Mireasa Capriciile Iubirii și a dat câteva vești. Spune că e nevoită să participe la un training, astfel că va locui în București pentru o perioadă scurtă, însă va merge și la Oradea, la soțul ei.

bia de la mireasa imbracata in roz Galerie
Bia a fost prezentă la Mireasa Capriciile Iubirii și a dat câteva vești. Spune că e nevoită să participe la un training, astfel că va locui în București pentru o perioadă scurtă, însă va merge și la Oradea, la soțul ei. | Antena 1

Bia și Robert au fost de nedespărțit luni bune, dar iată că viața de adult îi obligă să facă și sacrificii. Fata și-a început cariera într-un nou domeniu, cel bancar, și e nevoită să facă un training de aproape două luni pentru a se familiariza cu noul loc de muncă.

Asta înseamnă că va face naveta de la București la Oradea, jumătate din timp fiind la distanță de soțul ei.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 14 martie 2024. Doamna Daniela susține că Laura o evită și o tratează cu răceala: ”Așa ceva nu-mi place”

Mireasa sezonul 8. Motivul pentru care Bia a venit fără Robert la Capriciile Iubirii. Se va muta singură în București

Robert continuă să fie antrenor de fitness, în timp ce Bia își încearcă norocul într-un nou domeniu, unul nu foarte ușor.

”Robert cred că este la sală, antrenează. Voi sta undeva la două luni în București, dar o săptămână cu o săptămână. O săptămână în Oradea, o săptămână în București pentru că sunt la un training la locul de muncă. Robert și-a reluat activitatea. Eu, în schimb, m-am angajat în domeniul bancar, lucrez la o bancă și ulterior mai merg și cu el la sală.”, a spus Bia.

Faptul că sunt nevoiți să stea la distanță nu e pe placul Biei, care spune că dorul de partenerul său este mare.

”Relația merge foarte bine, acum un pic rău pentru că suntem la distanță și nu credeam că o să spun asta vreodată, dar nu mai pot să stau fără soțul meu, cel puțin la distanță. Noi de când am intrat în casa Mireasa nu am stat o zi separați, am stat în aceeași casă, chiar dacă nu ne vedeam. Acum e un pic dificil pentru că e dorul. În rest e extraordinar de bine. Doamna Anina, mama soacră, este foarte bine. Ne înțelegem foarte bine, ne vedem foarte des. Duminică avem un grătar stabilit în familie”, a mai adăugat Bia.

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Mireasa sezonul 9. Familia Deliei au venit în platoul Capriciile Iubirii și și-au spus părerea despre Dediș... Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurentă nu-i mai acoperă chipul fiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x