Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. De ce a spus doamna Maria „Nu-mi pare rău deloc! E mai bine așa”, despre eliminarea lui Adrian

După ce Adrian a fost anunțat despre eliminarea din casa Mireasa, Daria a izbucnit în lacrimi. Doamna Maria i-a spus fetei să nu mai plângă, pentru că „e mai bine așa”.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Adrian a fost eliminat din casa Mireasa | Antena 1

Daria i-a plâns în brațe lui Adrian, iar doamna Maria, când a trecut pe lângă fată i-a spus să nu mai plângă

„Nu mai plânge! Știam că se va întâmpla așa că și-așa două săptămâni s-a muscat! Stai liniștită! Nu-mi pare rău deloc! E mai bine așa”, a spus doamna Maria.

Însoțitoarea lui Adrian și-a explicat replica în live la Mireasa, Capriciile Iubirii.

„Mi s-au părut prea mari presiunile. Eu cred că totul vine de acolo. De la presiunea care a fost în casă. Eu voi avea o relație bună cu Daria. Consider că aveau oameni în casă care nu-i credeau”, a spus doamna Maria.

Întrebată dacă i-ar plăcea să o aștepte Adrian afară, ca pe o potențială iubită, Daria a răspuns: „Nu pot să-i cer asta”.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce a publicat Adrian în mediul online, la scurt timp după ce a ieșit din emisiune. Ce mesaj a transmis

Se simte Daria vinovată pentru eliminarea lui Adrian din casa Mireasa? Ce a răspuns, întrebată dacă își dorește ca tânărul să o aștepte afară

După ce a fost eliminat, Adrian a declarat: „Eu mă așteptam să fiu eliminat pentru că am fost pus deja de 3 ori la eliminare. Așa a fost să fie. Deocamdată nu sunt curios să cunosc alte fete afară. Deocamdată vreau să stau liniștit”.

Întrebată dacă se consideră vinovată pentru plecarea lui Adrian, Daria a răspuns:

„Simt o oarecare vină pentru că susținătorii lui Adrian nu și-au mai arătat interesul față de el și am primit eu critici din partea lor”, a spus Daria.

Citește și: Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Adrian a afirmat că este îndrăgostit de Daria. Ce a spus fata

Adrian a părăsit casa Mireasa

Adrian a părăsit casa Mireasa, fiind într-o cunoaștere cu Daria. Fata a izbucnit în lacrimi când a aflat despre eliminarea băiatului. Parcursul lui Adrian în casa Mireasa a fost unul oscilant. Inițial, băiatul și-a exprimat simpatia pentru Daria, însă fata a considerat că între ei nu poate fi mai mult decât o prietenie.

Adrian a încercat apoi să se apropie de Ioana, însă lucrurile nu au mers. Ulterior, băiatul a mărturisit că singura fată de care este atras și la care se gândește este, de fapt, Daria. Această mărturisire a avut loc după ce Daria l-a votat pe Adrian să plece din casa Mireasa, iar fata a plâns în hohote când a aflat că era vorba despre o eliminare directă. Doamna Maria a avut atunci o amuletă salvatoare. În ultima perioadă Daria și Adrian au fost apropiați și au încercat să se cunoască reciproc, însă nu au făcut pași spre o relație.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Andrei, nepotul doamnei Mirela, după ce aceasta a fost jignită de Liviu și de Bogdana... Mireasa, sezon 6. Ce a dezvăluit Raluca la un an de când ea și Gabriela au fost finalistele probei Cabina Telefonică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x