Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. De ce s-a întors doamna Anina, deși era hotărâtă să plece din emisiune. Ce a spus doamna Mirela

Doamna Anina a surprins pe toată lumea cu plecarea ei din casa Mireasa și apoi cu întoarcerea subită. Mama lui Robert s-a aflat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii pentru a-și explica gesturile.

Colaj cu Mirela și Anina Galerie
Doamna Anina și doamna Mirela au avut un schimb de eplici la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Doamna Anina a precizat că are o limită a toleranței în ceea ce privește declarațiile doamnei Mirela, însă decis să se întoarcă în casa Mireasa pentru fiul ei și pentru a nu avea probleme financiare.

„Ce faceți, doamna Anina? Mă luă astăzi inima”, a spus Gabriela Cristea când a văzut-o pe doamna Anina.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 19 octombrie 2023. Surpriză pentru doamna Anina. Ce s-a întâmplat după ce ea și Robert au ieșit pe terasă

Ce a spus doamna Anina după ce s-a întors în casa Mireasa

„M-am întors pentru copilul meu și pentru problemele financiare. Dar mențin ceea ce am spus. Am fost perfect cerebrală. Nu sunt la reeducarea școlii doamnei Mirela. Cu tot respectul. Am obosit, m-am săturat să fiu ținta ironiilor. Și dânsa când a dormit, nu s-a simțit bine, eu n-am zis nimic. Poate nu m-am simțit nici eu bine și am dormit. Eu sunt aici într-o competiție. Sunt pentru copilul meu. Sunt să-mi susțin copilul. Sunt un om cu trăiri, cu sentimete. Am fost acuzată de dublă personalitate”, am spus doamna Anina la Antena Stars.

Doamna Mirela a avut o replică pentru doamna Anina, amintind de jignirile pe care mama lui Rober i le-a adus Biei, după ce a auzit-o jucându-se cu păpuși cu Alina, imitându-l pe Robert.

„Pot să spun că nu m-am bucurat foarte tare de întoarcerea doamnei Anina. Dar nu de mine depinde întoarcerea. Ar fi a doua oară când își face bagajele. Pleacă, vine. Nu eu am selectat materialul. Eu doar m-am referit la acele perioade de nesomn. Dacă ne referim la expresia pe care am folosit-o cu dubla personalitate nu știu ce este mai jenant: expresia pe care am folosit-o eu, sau cuvintele pe care doamna le-a folosit față de Bianca. Nu știu ce este mai grav”, a spus doamna Mirela.

Momentul în care doamna Anina a anunțat decia de a părăsi casa Mireasa este disponibil aici.

Citește și: Mireasa sezon 8, 11 octombrie 2023. Ce au discutat doamna Anina și Bia la cafea. Cum a reacționat Robert când a văzut imaginile

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio și-au ”înscenat” despărțirea: ”Dacă ăștia sunt câini, să nu le dăm niște oase?!”... Mireasa sezon 8, 26 octombrie 2023. De ce lipsește Simona Gherghe din emisiune. Gabriela Cristea a primit o surpriză de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x