Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Mama Dariei a intrat în direct. Ce părere are despre cunoașterea fetei cu Marius

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 21 septembrie 2023, mama Dariei a avut o intervenție telefonică în direct.

Colaj cu Daria și Marius Galerie
Mama Dariei a intrat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Întrebată dacă încurajează o posibilă relație între Daria și Marius, mama fetei a făcut o declarație destul de „rezervată”, așa cum a descris-o Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Ce a spus mama Dariei despre Marius

„Păi... de ce nu? Trebuie să se cunoască mult mai bine, să ia deciziile corecte. Marius mi se pare ok. E frumos, e prezentabil. Sincer nu am văzut foarte mult. Nu neapărat că e o părere rezervată. Vreau ca decizia să le aparițină lor. Cred că e băiatul potrivit pentru ea, de ce nu? E altceva față de ce a avut până acum. E altceva mai bun, mai diferit, mai atent, mai mult, cel puțin până acum. De acum o să studiez mai mult și eu”, a spus mama Dariei în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Întrebată ce părere are despre situația inițială cu Liviu, mama Dariei a răspuns:

„Ce s-a întâmplat e trecut. Trebuia să-i spună că nu mai simte nimic pentru ea, ci pentru Bogdana. Nu vreau să reproșez nimic nimănui. A fost un pic neplăcut, dar așa e viața. Din chestiile astea se învață.

În momentul în care mama discuția a fost despre Liviu, Dariei i s-a șters zâmbetul de pe buze.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

n AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea m... Mireasa, sezon 8. Daria și Robert, încurajați de susținători să se apropie unul de altul. Cum a reacționat Marius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x