Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Albert, nervos pe Dediș: „Ai glume cu mine?”. Care a fost motivul

La petrecere, concurenții Mireasa au primit în plasmă imagini cu Albert pe vremea când la 16 ani cânta muzică populară.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Albert a întârziat azi în emisia live de Mireasa | Antena 1

La 16 Albert apărea într-o emisiune de folclor, ca solist de muzică populară. Concurneții mireasa s-au distrat când au văzut imaginile.

Dediș a făcut o glumă, numindu-l Plopueanu, iar Albert s-a arătat deranjat:

„Ai glume cu mine? Vrei să te mint?”, a spus Albert.

„Dar de ce te-ai luat așa? Te-ai supărat? Plopeanu!”, a spus Dediș.

De ce s-a supărat Dediș pe Albert

„Nu e numele meu (n.r. Plopeanu). Mi s-a părut o aluzie care nu-și avea rostul, referitor la ce am cântat în videoclip. Mi se părea că râde de mine. Eram foarte nervos pentru că se insista foarte mult. Nu înțelegeam de ce se râdea așa. Normal că m-am enervat”, a spus Albert în emisia live.

„Eu îmi cer scuze pe această cale!”, a spus Dediș.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Simona Gherghe a anunțat venirea unui nou concurent. Dani a vorbit la telefon cu fetele

De ce a spus Simona Gherghe că se gândește la o sancțiune pentru Albert

Simona Gherghe a anunțat că se gândește la o sancțiune și pentru Albert, la scurt timp după ce a anunțat pedeapsa pentru casă, ca urmare a încălcării de regulament a lui Dediș.

Albert a întârziat azi în emisia live. După pauza publicitară fiul doameni Mariana a rămas afară și a venit după 4 minute de la începutul emisiei live, motiv pentru care Simona Gherghe a precizat că se gândește la o sancțiune.

„Știi că o să primești o sancțiune”, i-a spus Simona Gherghe lui Albert.

„Nu știu de unde am auzit că e pauza mai mare. Chiar eram singur”, a spus fiul doamnei Mariana.

„Dacă întârziam eu 4 minute?”, a întrebat retoric Simona Gherghe.

Ulterior, a fost difuzat un material cu Albert.

Într-una dintre pauzele publicitare, Albert intra la mijloc între Laura și Adriana.

„Mie mi-a plăcut de tine fizic. Tu ai zis că nu-ți place de mine nici fizic. Eu așa am înțeles!”, i-a spus Laura lui Albert. Fata își exprimase intenția de a-l cunoaște mai bine pe băiat.

„Am zis că nu cred că ne potrivim. Poate și vârsta e o problemă”, a spus fiul doamnei Mariana.

„Eu cred că el nu o să fie cu nicio fată în emisiunea asta! E foarte timid! Nu știe ce să zică! Și renunță și foarte ușor! Eu nu înțeleg ce vrea băiatul ăsta! Nici nu stă să discute, să comunice!”, a spus Laura.

„El se uită în continuare la mine! Eu n-am zis că îmi place, cum vrea el să audă și s-a îndepărtat”, a spus Adriana.

În emisia live de pe 1 aprilie de Mireasa Albert a încercat să explice de ce nu reușește să formeze un cuplu în casa Mireasa.

„Dacă e să-mi fac o relație aici în casă aș vrea să fie real, să simt anumite lucruri față de fata respective. Probabil și mediul acesta în care suntem nu e prielnic pentru mine să mă pot deschide. Dar cred și că poate va fi o fată potrivită pentru mine!”, a spus Albert.

„Nu-mi amintesc de cineva care să fi avut atât de multe încercări nereușite”, i-a spus Simona Gherghe.

„Am avut 2 încercări”, a spus Albert.

„5! Andrada, Antonia, Maria, Adriana și Laura”, l-a contrazis Delia.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Ce sancțiune a anunțat Simona Gherghe după ce Dediș și Iuliana au interacționat

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Simona Gherghe a anunțat venirea unui nou concurent. Dani a vorbit la telefon cu fetele... Sabrina din sezonul 7 Mireasa a apărut la Super Neatza. Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x