Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 19 martie 2024. Mama Mariei crede că fata s-a grăbit în interacțiunea cu Ștefan: „Nu prea am încredere în el”

Mama Meriei este de părere că fata s-a grăbit în ceea ce privește interacțiunea cu Ștefan. În emisia live de Mireasa de pe 19 martie 2024 au fost difuzate imagini din momentul în care fata a primit o vizită specială.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Familia Mariei a venit în vizită în casa Mireasa | Antena 1

Mama, fratele și prietena Mariei au venit în vizită în casa Mireasa. Fata a izbucnit în lacrimi când i-a văzut pe cei dragi. Fata a vrut să afle păreri depsre Ștefan.

„Mi-e greu rău! Am primit multe scrisori în care am fost făcută praf!”, le-a spus Maria celor dragi în lacrimi.

Mama Mariei este de părere că fata s-a grăbit când s-a aărutat cu Ștefan.

Ce a spus mam Mariei despre Ștefan

„Ce părere am? Te-ai am grăbit, mamă! Când ai început cunoașterea cu Albert și el a spus că nu simte, tu trebuia să oprești atunci! Ai greșit aici și nu a fost bine. Și acum iar te-ai grăbit. Trebuia să mai stai! Nu știu, mami! Nu prea am încredere în el, nu știu de ce! Trebuia să ai răbdare! Mami, tu hotărăști! Eu îți spun părerea mea! Am murit de necaz când a spus tatăl lui Albert că ai alunecat. Nu poate să vorbească așa! Că are și el copii!”, a spus mama Mariei.

„El e atent. Din ce am vorbit, mie îmi inspiră încredere”, a spus fata.

„Am văzut câteva chestii care mi-au plăcut! Dar nu te arunca!”, a spus mama Mariei, care a reușit să-I sădească fetei o sămânță de neîncredere în ceea ce-l privește pe cel cu care s-a declarat „într-o cunoaștere avansată”.

„Sfaturile mamei au avut rolul lor. M-a pus ceva pe gânduri. Mi-au zis că se vorbește pe rețelele sociale că ei doi (Ștefan și Adriana) au fost în concediu în Italia”, a spus Maria în emisia live.

Citește și: Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sărutat la petrecere. Cum au răspuns, întrebați dacă formează un cuplu

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 6. Valentin Harle, imagine emoționantă cu fiul său. Ce mesaj a transmis fostul soț al Gabrielei... Mireasa sezon 9, 19 martie 2024. Eliza a răbufnit în fața lui Dediș. Ce i-a spus în pauza publicitară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x