Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Antonia a plâns în hohote: „N-am făcut deloc ce am simțit”. Gestul frumos al Simonei Gherghe

Antonia a plâns mult și a mărturisit că suferința și stresul au ajuns să-i genereze probleme de sănătate. În emisia live de Mireasa Simona Gherghe a renunțat pentru scurt timp la scaunul de prezentatoare, pentru a se apropia de concurentă.

Antonia și Valentin pe canapea Galerie
Antonia a plâns în hohote în casa Mireasa | Antena 1

„N-am făcut deloc ce am simțit în emisiunea asta. Numai greșeli am făcut! Tot ce am făcut. Și cu Albert… Acum m-am afundat în ceva ce nu simt. Eu am încercat. N-am fost deloc sigură. Și nici acum nu sunt. Am ajuns în punctul în care nu mă mai interesează dacă sunt judecată. Am fost împinsă din toate părțile, inclusive de mama! Numai greșeli am făcut până acum!”, a spus Antonia plângând.

„Am ajuns să fiu atât de stresată de vinovăția care mă apasă. Am ajuns să-mi fac răni pe corp, mă scarpin rău. Am ajuns să mă autodistrug. Am nevoie de timp să mă gândesc (n.r. în privința lui Valentin)”, a spus fata în emisia live de Mireasa.

„Mă scoate pe mine vinovat, eu am încercat să-i fiu aproape”, a precizat Valentin.

Antonia și Valentin au avut o discuție în casa Mireasa:

Antonia: Am avut o frică să fac ce simt. Am făcut ce am simțit, am dat-o în bară, apoi ai apărut tu. M-am atașat de tine. Simt ceva, dar am o grămadă de alte gânduri. Mi se pare că orice scoți pe gură mă enervează.

Valentin: Și dorești să luăm o pauză, să ne despărțim? Ce dorești? Eu încerc să stau lângă tine, să te asclt și tu râzi cu alți oameni. Crezi că eu asta merit?

Antonia: Nu vreau să fie o despărțire neapărat. Dar trebuie să analizez niște chestii.

Simona Gherghe a renunțat la scaunul de prezentatoare pentru câteva minute în emisia live de Mireasa. Care a fost motivul

În emisia live de Mireasa Simona Gherghe a dorit să se apropie de Antonia și a rugat-o pe Maria să facă schimb de locuri:

„El nu înțelege! E foarte confuz! Spune-I exact ce simți! Valentin, nu ești vinovat cu nimic! Sunt sterile ei! Sunt trăirile ei!”, a spus Simona Gherghe, care a simțit să se apropie de Antonia.

„Nu a fost nimic fals din partea mea pentru Valentin. Atașament există!”, a spus fata

„Nu te condamnă nimeni. Nu te judecă nimeni! Eu zic să înveți să te ierți!”, a sfătuit-o Simona Gherghe pe Antonia.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian, primul dialog după despărțire. Reacția doamnei Daniela... Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie să dovedească faptul că nu au avut o relație în afara casei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x