Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Colaj cu Khaled Galerie
Khaled este noul concurent din sezonul 9 Mireasa. Tânărul are o poveste impresionantă de viață | Antena 1

Khaled a intrat în casa Mireasa în gala de pe 23 februarie 2024, după ce și-a anunțat participarea la emisiune cu o zi înainte, prin intervenție telefonică în direct. Khaled a intrat în platoul Mireasa purtând un costum traditional Tunisian. Tânărul a oferit fiecarei concurent ecâte un trandafir cu numele ei.

Tânărul este stabilit în România din 2015. Khaled e inginer în telecomunicații, absolvent de Politehnică. Noul concurent este pasionat de fotografie și de trucuri de magie și a câștigat bani din pasiunile sale. Khaled e musulman și a fost căsătorit cu o româncă.

Citește și: Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Ce a votat publicul

Cine este Khaled, noul concurent de la Mireasa. Tânărul are o poveste impresionantă de viață

Khaled a aflat că are o fiică când micuța avea 3 ani. Concurentul a făcut test de paternitate și a primit custodia exclusivă a fetei.

„Sunt un bărbat deschis până la un punct. Îmi place să-mi mențin calmul. Relațiile mele au început de când eram în Tunisia. Am fost cu o franțuzoaică. În 2018 am cunoscut-o pe fosta soție, ne-am căsătorit în 2019, am divorțat în 2022. În timp ce eram căsătorit am primit un telefon din partea Ambasadei care m-a anunțat că am un copil dintr-o relație pasageră. M-am atașat de copil, iar acum copilul stă cu mine. Mi-am asumat și ceva ce nu am decis eu până la urmă. Când am adus copilul era meu și fosta soție separate, dar nu divorțați. A zis ori eu, ori copilul! Copilul e ceva legat de mine! Am ales copilul.

Khaled are custodia deplină a fiicei sale în vârstă de 5 ani și jumătate. Fata lui Khaled a rămas cu mama lui, care a venit special din Tunisia.

Pentru a se căsători, Khaled caută o femeie inteligentă, pe picioarele ei, fină, tandră.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia, vizită surpriză de la mama, bunica și prietena ei. Ce au spus despre Valentin

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de ... Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x