Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 25 martie 2024. Mama Iulianei, față în față cu Liviu, după ce s-a despărțit în live de fiica sa. Replici tăioase

Mama Iulianei, doamna Iulica, spune că Liviu a pregătit atent momentul în care să se despartă de fiica sa.

liviu, iuliana si mama fetei stau de vorba Galerie
Mama Iulianei, doamna Iulica, spune că Liviu a pregătit atent momentul în care să se despartă de fiica sa. | Antena 1

Doamna Iulica, mama Iulianei, a fost în casa Mireasa. Aceasta a purtat o discuție cu Liviu și fiica sa, după ce s-au despărțit în Gala de vineri, chiar înainte de a afla rezultatul cursei de eliminare.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Andreea Catrina a născut! Primele imagini cu chipul bebelușului. Ce nume special a ales pentru fiica sa

Mama Iulianei, față în față cu Liviu, după ce s-a despărțit în live de fiica sa. Replici tăioase

Iuliana s-a bucurat mult să o vadă pe mama sa. În timp ce fata se schimba, doamna Iulica și Liviu au purtat o discuție.

”Ați renunțat așa de ușor”, i-a zis mama Iulianei lui Liviu. Băiatul a încercat să-i explice femeii care e motivul pentru care a decis să pună punct relației.

”Consider că aici în casa asta e foarte ușor să oferi ceva. Eu am zis că dacă aici nu reușești, afară cu atât mai greu”, a zis el.

Liviu a mai adăugat că îi place Iuliana și ar putea rămâne cu ea în casa Mireasa, însă nu s-ar întâmpla la fel și în afara competiției.

”Afara nu aș ține pasul cu el. Ar exista discuții. Cred că nu ne potrivim”, a punctat și Iuliana. Ea a mai zis că nu e ca Liviu, să ”schimbe bărbații ca pe șosete”, așa că vrea să plece.

”La cât de matur și bărbat te crezi, trebuia să-mi spui înainte”, a mai zis fata referitor la decizia lui Liviu din live. Doamna Iulica crede că a fost un joc, pentru că Liviu era sigur că Iuliana va pleca.

În emisia live din 25 martie 2024, Iuliana a declarat că-i venea să râdă când a auzit că Liviu spune faptul că o iubește.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alături de Aron în ziua nunții cu Gabriela: „Vă mulțumim din suflet”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Ela de la Mireasa a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri insuportabile. Ce anunț a făcut Petrică în mediul o... Mireasa sezon 9, 25 martie 2024. Laura a întrerupt discuția dintre Antonia și Cristian. Ce au vorbit cei doi foști iubiț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x