Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alături de Aron în ziua nunții cu Gabriela: „Vă mulțumim din suflet”

Aron de la Mireasa și soția lui, Gabriela, au sărbătorit alături de foștii concurenți din sezonul 5. Mai multe cupluri formate în emsiune le-au fost alături într-unul dintre cele mai importante momente.

colaj foto aron mireasa sezonul 5 si sotia lui Galerie
Ce foști concurenți de la Mireasa, sezon 5 au fost alături de Aron în ziua nunții cu Gabriela | Instagram

Sâmbătă, 23 martie, Aron și viitoare mamă a copilului său au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Pentru acest eveniment extrem de important, cei doi au avut alături familiile, pe cei dragi, dar și o parte din foștii concurenți de la Mireasa, sezon 5.

Invitații au stat cu aparatele de fotografiat pornite pe tot parcursul cununie civile și i-au imortalizat în momentul în care au semnat actele de căsătorie. Ulteiror, mirii au fost așteptați pe treptele instituției, așa cum spune tradiția: cu orez și o arcadă formată din buchete de flori.

Extrem de fericit, Aron de la Mireasa, sezon 5 le-a arătat invitaților săi, plin de mândrie, actul datorită căruia de acum încolo vor fi soț și soție.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Aron și Gabriela s-au căsătorit, cu puțin timp înainte de a deveni părinți. Cum au arătat mirii la Starea Civilă

Giovana și Sese, printre invitații la nunta lui Aron de la Mireasa cu Gabriela. Cum au apărut Sabrina și Perneș la eveniment

Proaspeții însurăței au mutat apoi petrecerea la restaurant. Ei au sărbători cununia civilă alături de cei dragi, printre care și mai mulți foști concurenți din sezonul în care Aron a participat la Mireasa.

Printre invitați s-au numărat chiar Giovana și Sese, dar și Sabrina și Perneș care nu au ratat momentul de a se fotografia împreună.

Astfel, Giovana a bifat o apariție rară în public după ce foștii concurenți de la Mireasa, sezon 5 au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil al lor. Tânără a purtat o rochie roz care i-a lăsat la vedere burtica de gravidă.

Giovana și Sese nu au venit singuri la nunta lui Aron cu Gabriela, ci însoțiți de fiica lor. La rândul său, micuța Selina a purtat o rochiță albă și un accesoriu de păr adorabil, captând privirile tuturor.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Giovana și Sese au aflat sexul bebelușului. Cei doi ne-au spus dacă e fetiță sau băiat

De asemenea, la petrecerea de la cununia civilă a lui Aron de la Mireasa, sezon 5 au participat și Sabrina și Perneș. A fost printre primele lor apariții publice, la o luna de când vorbeau despre o posibilă sarcină. Cu toate acestea, ținuta pe care a purtat-o fata nu a lăsat prea mult la vedere pentru fanii curioși.

„În 2 ani se schimbă multe !!! Casă de piatră, Aron și Gabriela”, a scris băiatul pe rețelele sociale alături de imaginea în care el și iubita sa apar alături de foștii colegi de emisiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat la postarea din mediul online.

Sunteți minunați! Toată admirația pentru frumoasa prietenie pe care o aveți! Să fiți fericiți și să vă bucurați de toate momentele plăcute din viața voastră!♥️🙏❤” / „Foarte frumos că păstrați legătura cu o parte din foștii concurenți și că sunteți împreună la evenimentele importante din viața lor.Sunteti frumoși va doresc Sabrina și Andrei sănătate,bucurii,intelegere,să aveți și voi parte cat de curând de un copil! Sabrina, întotdeauna frumoasă” / „Dovadă că cuvântul tău este cuvânt Perneș!(ma refer la ce s-a întâmplat pe final de emisiune)👏Să fiți mereu sănătoși și fericiți cu toții!❤️🙌”, sunt câteva dintre comentarii.

„Vă mulțumim din suflet, frumoșilor”, a intervenit și Aron.

Mireasa, sezon 5. Aron și Gabriela s-au căsătorit, cu puțin timp înainte de a deveni părinți. Cum au arătat mirii la Sta... Mireasa, sezon 5. Andreea Catrina a născut! Primele imagini cu chipul bebelușului. Ce nume special a ales pentru fiica s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x