Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Andreea Catrina a născut! Primele imagini cu chipul bebelușului. Ce nume special a ales pentru fiica sa

Andreea Catrina de la Mireasa, sezon 5 a publicat primele imagini cu chipul fiicei ei nou-născute. Ce nume a ales pentru micuță.

colaj foto andreea catrina mireasa Galerie
Andreea Catrina de la Mireasa, sezon 5 a publicat primele imagini cu chipul fiicei ei nou-născute. Ce nume a ales pentru micuță. | Antena 1 & Instagram

Andreea Catrina a născut. Concurenta de la Mireasa, sezon 5 a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar în urmă cu câteva ore, proaspăta mămică și fiica sa au ajuns acasă, unde au avut parte de o primire călduroasă.

Tânără care a dat vestea că este însărcinată chiar de Crăciun este acum în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Ea a făcut anunțul că născut tot prin intermediul unor postări în mediul online.

Andreea Catrina de la Mireasa, sezon 5 primele imagini cu chipul fiicei ei nou-născute. Ce nume a ales pentru micuță

Andreea Catrina și-a anunțat prietenii virtuali că a născut prin intermediul unor fotografii adorabile postate la Instastory. În prima imaginea micuța apare în brațele tatălui ei, alături de un tort pe care scrie „Bine ați venit acasă!”

Extrem de fericită, aceasta nu a vrut să mai țină niciun secret și publicat și primele imagini cu chipul nou-născutei. De asemenea, într-un alt videoclip în care micuța stă în pătuțul ei se poate oberva și o pernă cu numele său.

Așadar, se pare că Andreea Catrina și soțul ei au ales să își numească fiica Sofia.

În videoclipul postat pe rețelele sociale, micuța Sofia se odihnește pentru prima dată în pătuțul ei, vegheată de părinții săi care abia așteptau să vină pe lume.

Citește și: Bebeluș nou în familia Mireasa! O fostă concurentă a confirmat că este însărcinată: „Să vă dea Dumnezeu un bebe frumos ca voi!”

Andreea Catrina s-a căsătorit la finalul anului trecut

Andreea Catrina, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, este o femeie împlinită și fericită pe plan sentimental. Tânăra a venit în cadrul reality show-ului cu gândul de a pleca acasă căsătorită, lucru care nu s-a întâmplat.

Parcursul său din emisiune a fost de scurtă durată. Aceasta a format un cuplu cu Cosmin, însă relația dintre cei doi nu a funcționat. Așadar, băiatul a intrat într-o cunoaștere cu o altă fată imediat după ieșirea fostei partenere din competiție.

În ultima perioadă, Andreea Catrina a fost destul de discretă în ceea ce viața personală. Deși îi place să fie rezervată când vine vorba de partea amoroasă, tânăra nu a ezitat să dea de vestea susținătorilor din mediul online faptul că și-a găsit mare iubire.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Aron și Gabriela s-au căsătorit, cu puțin timp înainte de a deveni părinți. Cum au arătat mirii la Starea Civilă

Mai mult, fosta concurentă din show-ul matrimonial s-a căsătorit la finalul lunii octombrie anul trecut. De asemenea, aceasta a publicat o imagine cu burtica de gravidă chiar în prima zi de Crăciun.

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alături de Aron în ziua nunții cu Gabriela: „Vă mulțumim din ... Ela de la Mireasa a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri insuportabile. Ce anunț a făcut Petrică în mediul o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x