Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 26 ianuarie 2024. Cine este Silviu. Tânărul este profesor de sport în Germania

Silviu este concurent în sezonul 9 Mireasa. Tânărul de 25 de ani a venit în emisiune alături de mama sa, doamna Carmen.

Colaj cu Silviu Galerie
Silviu este concurent în sezonul 9 Mireasa | Antena 1

Silviu are 25 de ani e din Bacău și de la 13 ani trăiește în Germania cu familia. Iubește sportul ți vorbește trei limbi (română, engleză și germană). Este profesor de sport în Germania.

Citește și: Mireasa sezon 9, 25 ianuarie 2024. Cine este Cristian Marinescu. Concurentul a venit în emisiune însoțit de mama lui

Cine este Silviu din sezonul 9 Mireasa

Particip la Mireasa pentru că am zis că e tot timpul loc de o experiență nouă. Vin în emisiune alături de mama mea. Ea e o persoană foarte indulgentă. Am avut între 10 și 13 relații serioase. În prima relație am aflat ce înseamnă iubirea adevărată. În restul relațiilor am avut o pregătire pentru tot ce mă așteaptă în viitor”

Concurentul e hotărât să se căsătorescă în Finala Mireasa, dacă va înttâlni femeia potrivită.

De la viitoarea mea soție aștept să fie sportivă, dedicată. Nu contează religia sau culoarea, contează inima. Înșelatul la mine e ultima barieră. Trecutul e trecut. Viitoarea soție ar trebui să fie de acord să trăiască în Germania, sau să călătorească.

Silviu a avut un blind date cu Iuliana și a fost impresionat de conversația cu tânăra, mai ales când i-a spus că e dispusă să se mute în Germania și că este foarte sufletistă:

„Am rămas fără cuvinte. M-a emoționat discuția. Mi-ai ajuns la inimă. Este dragoste la primul auz”, a spus Silviu după ce a vorbit cu Iuliana.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 26 ianuarie 2024. Cristian și Antonia au interacționat în trecut. Ce au mărturisit cei doi... Mireasa sezon 9, 26 ianuarie 2024. Cine este Valentin. Tânărul a venit în emisiune alături de bunica Floarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x