Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Ce fată s-a arătat interesată să-l cunoască pe Dani, noul concurent

În emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 a fost difuzat un material cu o conversație amplă între Laura și Dani.

Dani și Laura la Mireasa Galerie
Dani este noul concurent din sezonul 9 Mireasa | Antena 1

Dani și-a petrecut seara în casa fetelor. După o primire frumoasă și conversații cu toate fetele, Dani a avut parte d eo discuție mai amplă în particular cu Laura.

Dani și Laura au avut o discuție de cunoaștere, despre ce le place să facă, despre planuri de viitor, despre țările vizitate. La un moment dat a intervenit și Iuliana, care a povestit că-i place să se plimbe, să citească și să stea în parc.

Citește și: Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvăluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

Ce a spus Dani despre Laura în emisia live de Mireasa

„Laura mi s-a părut foarte deschisă. Comunică bine”, a spus Dani.

„Aștept să vină totul de la sine”, a spus Laura în emisia live de Mireasa.

În timp ce Dani s-a aflat în casa fetelor, concurentele au primit ca task să se imite unele pe altele. Noul concurent le-a declarat pe Maria, Delia și Laura câștigătoare, iar Simona Gherghe a precizat că Maria a imitat-o foarte bine pe Eliza.

Citește și: Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. La ce concluzie au ajuns Adriana și Albert în ceea ce-i privește: „Nu mă rog de nimeni”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvăluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin... Mireasa, sezon 9. Elena a plâns în hohote și a tremurat când și-a auzit mama la telefon. Psihologul a intervenit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x