Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvăluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

În emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin să meragă alături de ea într-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin să o urmeze într-un loc retras | Antena 1

Elena și-a deschis sufletul în fața lui Valentin și i-a povestit detalii traumatizante din copilărie. Fata a sțimțit să-i spună băiatului povestea, pentru că acestuia i s-a părut exagerată o reacție de-ale ei.

Elena s-a supărat și a reacționat când Dediș a făcut o glumă cu Albert, numindu-l „Plopeanu”. Elena a avut o reacție nervoasă argumentând că acesta este numele ei de familie. Valentin a întrebat-o pe fata cu care este într-o cunoaștere de ce a reacționat așa pentru un lucru minor.

Inițial, Elena n-a dorit să vorbească, dar în cele din urmă tânăra și-a spus povestea tristă.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Tatăl lui Alexandru a intervenit telefonic, după ce băiatul și Cristina au avut o discuție aprinsă

Elena, poveste traumatizantă din copilărie. C ei-a explicat lui Valentin despre comportamentul său

„Mama nu-mi oferea căldură și iubire. Mama îmi oferea țipete, pedepse și bătaie. Eu de-aia mă enervez atât de tare. Eu nu mai pot să tac. Orice lucru mi se pare, oricât de minor ar fi, iau foc!”, a spus Elena.

„Te înțeleg. Dar te întreb: este bine?”, a întrebat Valentin foarte calm.

„Este o traumă! Este ceva ce trebuie rezolvat, dar sunt foarte mulți ani, sunt foarte multe chestii. Vorbe precum: ești o cârpă de șters pe jos... de la omul care ar fi trebuit să-mi spună „Ești cel mai frumos copil”. De-aia nu vporbesc, de-aia nu știu să mă deschid. De-aia nu știu multe lucruri”, a spus Elena în lacrimi.

Valentin a fost empatic, a mângâiat-o pe Elena și i-a vorbit foarte calm.

În timpul discuției cu Simona Gherghe, Valentin a ținut-o strâns de mână pe Elena.

„Îmi dau seama că ai avut o viață foarte grea și niciun copil nu trebuie să treacă prin ce ai trecut tu! Hei! Inima sus!”, i-a spus prezentatoarea Mireasa Elenei.

Citește și: Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. La ce concluzie au ajuns Adriana și Albert în ceea ce-i privește: „Nu mă rog de nimeni”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. La ce concluzie au ajuns Adriana și Albert în ceea ce-i privește: „Nu mă rog de nimeni”... Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Ce fată s-a arătat interesată să-l cunoască pe Dani, noul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x