Antena Căutare

Ce mai face Anca Sânpetrean de la Mireasa. Fosta concurentă strălucește de fericire

Anca Sânpetrean este una dintre cele mai apreciate concurente de la Mireasa. Aceasta a participat în sezonul 4 și nu a reușit să găsească pe cineva pe sufletul ei.

colaj de imagini cu anca sanpetrean de la mireasa Galerie
Anca Sânpetrean este una dintre cele mai apreciate concurente de la Mireasa. Aceasta a participat în sezonul 4 și nu a reușit să găsească pe cineva pe sufletul ei. | Antena 1

Anca Sânpetrean a avut un parcurs interesant în casa Mireasa. În sezonul 4, concurenta a format rapid un cuplu cu Victor, nepotul doamnei Lenu, dar a fost dezamăgită atunci când băiatul i-a spus că este atras de Andrada.

Ulterior, după ieșirea sa din casa Mireasa, s-a vehiculat că formează un cuplu cu Liviu Olteanu. La Mireasa Capriciile Iubirii, cei doi au negat zvonurile.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 29 ianuarie 2024. Cine e Maria și ce poveste de viață are. Trebuia să se căsătorească în vara anului 2024

Ce mai face Anca Sanpetrean de la Mireasa. Fosta concurentă strălucește de fericire

În ciuda dezamăgirilor în iubire, acum, Anca zâmbește din nou. Tânăra formează un cuplu de mai bine de un an cu un bărbat misterios, pe care a ales să-l arate urmăritorilor săi de pe Instagram.

Recent, tânăra a publicat o nouă fotografie cu ei. Îndrăgostiții se țin în brațe și se sărută cu foc. La doi ani de la participarea sa la Mireasa, Anca locuiește în Marea Britanie și lucrează în HR, conform descrierii de pe Instagram. De mai bine de un an, ea are o relație cu un bărbat, Henrikas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa sezonul 7. Probleme de sănătate pentru Antonio. Ce se întâmplă cu soțul Mariei

Cine e Anca Sânpetrean de ka Mireasa sezonul 4

Anca Sânpetrean s-a născut pe 20 aprilie 1994 la Tg Mureș. Când era mică, concurenta de la Mireasa sezon 4 visa să fie polițistă, la fel ca sora ei.

Anca a urmat un liceu cu profil protecția mediului și școala postliceală de asistente medicale. Apoi a plecat pentru un an în Londra, a fost asistent medical într-un centru de bătrâni. Nu s-a regăsit în această meserie și s-a întors în România după ce a divorțat de partenerul ei.

A doua sa relație serioasă a fost cu fostul soț. Bărbatul muncea în UK și i-a scris chiar în seara în care Anca s-a întors din UK, în anul 2018, s-au întâlnit și apoi au început o relație.

Bărbatul a cerut-o de soție la niciun an de relație, de Revelion. Erau la o cabană, în fața focului de tabără, de față cu toți prietenii.

Ioana și Marius de la Mireasa au sărbătorit 3 luni de relație. Ce surpriză i-a făcut el și ce declarație de dragoste au ... Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Scandal între mame! Doamna Ioana are nemulțumiri la adresa doamnei Carmen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x