Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 4 aprilie 2024. Cristina, deranjată de reacția lui Alexandru când a văzut-o pe Miruna din staff

Băieții s-au blocat când Miruna din staff a intrat în casă și le-a dat o foaie. Cristina i-a spus lui Alexandru că a fost deranjată când a văzut reacția lui.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Cristina a fost deranjată de reacția lui Alexandru în momentul în care a văzut-o pe Miruna din staff | Antena 1

„Să vezi ce blocat îți trag în cap! S-a blocat, ă?”, a spus Cristina când a aflat despre reația lui Alexandru. Ulterior, Cristina și Alexandru au avut o discuție:

„Vreau să te întreb de ce ai simțit nevoia să faci așa? (n.r. A exclamat: Mamă! Când a trecut pe lângă ea)”, l-a întrebat Crisina pe Alexandru.

„Să văd cum reacționezi!”, a spus Alexandru.

Citește și: Mireasa sezon 9, 4 aprilie 2024. Tensiuni între Maria și Ștefan. Gestul care a deranjat-o pe fată: „Crezi că le știi pe toate”

Cristina, deranjată de reacția lui Alexandru

Despre faptul că s-a blocat când fata de la producție a intrat în casa băieților, Alex a răspuns: „A fost o reacție necontrolată”.

„Trecem peste! Te iert de data asta”, a răspuns Cristina.

„A fost o blocare și atât. Ești tu s-au nimeni! Nu-ți face griji!”, a șinut să-i spună Alexandru iubitei sale.

În emisia live de Mireasa Alexandru și-a explicat reacția de „blocaj” în momentul în care a văzut-o pe Miruna.

„M-a enervat cum a reacționat. Nu mi-a plăcut reacția lui pe moment”, a spus Cristina.

„Deci! Eram toți băieții acolo aprinși pe lista de curățenia. Apoiu a venit fata aceea din staff, moment în care m-am blocat. M-am uitat la băieți și m-am blocat de șoc, nu de plăcere”, a spus Alexandru.

„Dacă v-aș spune că Miruna intră în această seară în casă...”, a spus Simona Gherghe.

„Nu, domană! A fost un moment așa de fraier al meu”, a spus Alexandru.

Colegii lui Alexandru au confirmat că și ei s-au oprit din ceea ce făceau când a intrat Miruna în casa lor.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Tatăl lui Alexandru a intervenit telefonic, după ce băiatul și Cristina au avut o discuție aprinsă

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 4 aprilie 2024. Tensiuni între Maria și Ștefan. Gestul care a deranjat-o pe fată: „Crezi că le știi pe ... Mireasa sezonul 9. Declarația controversată a lui Khaled despre Laura. Ce a zis despre ea în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x