Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Declarația controversată a lui Khaled despre Laura. Ce a zis despre ea în mediul online

Khaled a făcut o declarație controversată despre Laura, spunând că știe motivul pentru care aceasta a afirmat că dorește să-l cunoască pe Albert.

Mireasa sezonul 9. Declarația controversată a lui Khaled despre Laura. Ce a zis despre ea în mediul online Galerie
Khaled a făcut o declarație controversată despre Laura, spunând că știe motivul pentru care aceasta a afirmat că dorește să-l cunoască pe Albert. | Antena 1

După ce a intrat în competiția matrimonială de la Antena 1, Khaled nu a vrut să spună pe cine place. A punctat chiar că pe el îl interesează altă fată, nu cea pe care o place și fiica sa.

Au existat o mulțime de discuții pe această temă, iar băiatul s-a dat de gol când a ales-o pe Laura pentru un date.

Se întâmpla după task-ul cătușelor și, deși el a încercat să dea o explicație cât mai convingătoare, nu a reușit să pună capăt discuțiilor.

Citește și: O mai ții minte pe Elena de la Mireasa sezonul 5? Ce mai face și cum arată controversata concurentă

Mireasa sezonul 9. Declarația controversată a lui Khaled despre Laura. Ce a zis despre ea în mediul online

Venirea fiicei sale în casa Mireasa nu a făcut decât să confirme faptul că tânărul Khaled o place pe Laura.

Fetița lui a știut clar cine e Laura și chiar a întrebat de ea, iar după aceea au petrecut timp împreună. Întrebată ce mamă din casa Mireasa place, ea a numit-o pe cea pe care ar dori-o ca mămică: Laura.

Însă lucrurile nu aveau să stea așa. Concurenta avea o relație cu Cristian și nu s-a arătat interesată de Khaled nici măcar când a rămas singură.

De cealaltă parte, păruse că băiatul a renunțat să o curteze până a intrat în cursa de eliminare și a afirmat că ar dori să rămână pentru Laura.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arată Giulia, concurenta cu care Antonio se săruta după despărțirea de Maria

Zilele trecute, în timpul unui live, a dat de înțeles că Laura a afirmat că vrea să-l cunoască pe Albert și datorită faptului că acesta e Mirele Săptămânii.

”Nu, nu-i place de Albert. Nu, hai să-ți zic. Cu Albert trebuie să înțelegi ceva. Din primele săptămâni, Albert a fost în TOP și femeile în general, când se uită la un bărbat, se uite la el așa gen. Le atrage și partea asta. El este în TOP, este un băiat frumos și a văzut că sunt și celelalte atrase de el, înseamnă că e cineva atrăgător. Atunci s-a dus spre el. Dar ea a zis că îi place de el în Gală și el că nu se vede cu ea”, a spus Khaled pe Tiktok, când juca un meci cu Cristi.

Mireasa sezon 9, 4 aprilie 2024. Cristina, deranjată de reacția lui Alexandru când a văzut-o pe Miruna din staff... Mireasa sezonul 7. Andrei și Simona au șters pozele de cuplu și sunt bănuiți că s-au despărțit. Cum a alimentat tânărul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x