Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Antonia spune că are un nou pretendent după despărțirea de Cristian: „E genul meu de bărbat!”

Antonia din sezonul 9 Mireasa este activă în mediul online și ține legătura cu cei care au urmărit-o în show-ul matrimonial. Fosta iubită a lui Cristian a spus că după despărțirea de fostul concurent a fost contactată de mai mulți pretendenți, iar unul i-a atras atenția.

Galerie
Antnia și Cristian au format un cuplu în sezonul 9 Mireasa, dar s-au despărțit în afara competiției | Antena 1

Antonia le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online imagini cu un bărbat, precizând că vobește cu el și că așa arată genul ei de bărbat. Antonia a vorbit și despre fostul ei iubit, lăsând să se înțeleagă că pretendentul actual îi este superior lui Cristian.

Antonia consideră că Marinescu joacă personajul bărbatului care nu poate fi monogam. Fosta concurentă Mireasa a precizat că nu a dorit să se certe cu el în spațiul public, așa cum el face cu Maria Lungu.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia și Cristian, împreună la TV după despărțire: „De ce ești atât de fals?”. Care sunt motivele separării

„Vreau să vă arăt băiatul cu care vorbesc!” Antonia a prezentat pe live cum arată genul ei de bărbat, la scurt timp după despărțirea de Cristian: „Cum să te crezi cel mai frumos și cel mai șmecher când sunt băieți care arată așa?”

Articolul continuă după reclamă

„M-au căutat mai mulți! Deci vorbesc cu un băiat acum, vreau să vi-l arăt! Cristian a încercat să facă cu mine ce a făcut cu Maria, să ne certăm amândoi. Ei sunt doi circari amândoi, foarte bine că le place să stea să se certe. Că și Maria a intrat la el pe live. E cel mai imatur bărbat pe care l-am cunoscut în viața mea. E copil rău la 27 de ani. N-a profitat de naivitatea mea, că nu sunt nici eu atât de naivă. Au fost chestii, îl simțeam. Degeaba avem noi chimie și sentimente când pentru el scopul lui e să fie genul ăsta de bărbat. El și-a creat un personaj cotroversat și nu vrea să iasă din personajul ăsta. Maria Lungu și Cristian au același caracter. Cât de disperată să fii să vii după omul ăla când el e cu altcineva. Intră și se ceartă cu el. Ei doi sunt exact la fel. Nu am vrut să mă cert cu el. Nu am vrut să fac ce face cu Maria. Eu nu sunt la fel! Cred că m-am făcut înțeleasă.

Vreau să vă arăt băiatul cu care vorbesc. E puternic, e bine! Ăsta e genul meu de bărbat! Băiatul ăsta e fix tiparul meu și genul meu. Fain e puțin zis. Adică... cine e Cristian? N-am auzit de el! Cum poți să te crezi tu cel mai frumos și cel mai șmecher bărbat din lume când există bărbați care arată așa. E englez, e din Londra. Are 24 de ani, e la facutate”, a spus Antonia în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa sezonul 9. Antonia a pus pe jar imaginația internauților când a apărut îmbrăcată în cea mai sexy ținută. Cum arată

Mireasa, sezonul 10. Simona și Sorin, sărut pasional. Cei doi s-au declarat un cuplu, dar au avut parte și de prima cear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x