Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Antonia a pus pe jar imaginația internauților când a apărut îmbrăcată în cea mai sexy ținută. Cum arată

Antonia, fosta concurentă Mireasa din sezonul 9, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie care i-a lăsat pe urmăritorii ei cu gura căscată.

Galerie
Recent, fosta concurentă Mireasa a postat o fotografie foarte îndrăzneață, într-o ținută sexy care a atras atenția fanilor. | A1

Antonia din sezonul 9 Mireasa a devenit o femeie singură de puțin timp, după cee a și Cristian au decis să pună punct relației lor. Antonia și Cristian din sezonul 9 Mireasa au format unul dintre cele mai controversate cupluri, având parte de o dragoste cu năbădăi.

Antonia de la Mireasa, mai sexy ca niciodată

Chiar dacă și-au dat șansa de a se cunoaște real și în afara casei Mireasa, se pare că diferenețele dintre ei i-au făcut să nu mai continue relația. Antonia a povestit recent că fiecare își dorea lucruri diferite pentru viitor și a mai cântărit și faptul că Antonia nu are o relație bună cu doamna Daniela, mama lui Cristian.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia și Cristian, împreună la TV după despărțire: „De ce ești atât de fals?”. Care sunt motivele separării

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prin urmare, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum Antonia se exprimă așa cum simte, ca o femeie liberă.

Recent, fosta concurentă Mireasa a postat o fotografie foarte îndrăzneață, într-o ținută sexy care a atras atenția fanilor.

Antonia a ales să poarte ceea ce pare a fi o fustă neagră scurtă, un sutien negru și dresuri negre din plasă. La această ținută, ea a asortat o pereche de botine negre cu toc care i-au completat perfect look-ul.

Cu părul lung lăsat pe spate și un machiaj care i-a evidențiat ochii, Antonia a pus pe jar imaginația internauților, iar fotografia a strâns sute de aprecieri în doar câteva ore.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Antonia și-a făcut o schimbare radicală de look după despărțirea de Cristian. Ce a dezvăluit despre separare

În secțiunea de comentarii, mulți dintre cei care i-au urmărit parcursul la Mireasa au complimentat-o pentru stilul și personalitatea ei.

“Ești frumoasă, deșteaptă, inteligenta, empatica și cel mai important ai un suflet de aur ! Capu sus și mergi înainte! You always be a Queen! Ai grijă de tine și viata îți va dărui tot ceea ce îți dorești și meriți tot ceea ce este mai bun !”

“Ce panteră periculoasă”

“Uită l pe cristian, nu te merită!”

“Antonia, sper din suflet să nu-l mai cauți pe Cristian și să nu-i răspunzi dacă te sună ! Nu merită nici măcar !Ai grijă de tine”
“Ești minunată, Antonia! ❤️Să fii mereu sursă de iubire, inspirație, frumusețe, bunătate, armonie.”

Se pare că aproape toți urmăritorii Antoniei o sfătuiesc să nu se mai împace cu Cristian și să îl uite, semn că Antonia pare acum mult mai bine fără el și chiar străucește de când a ales să se pună pe ea pe primul loc.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Gestul lui Cristian după ce Antonia a confirmat despărțirea. Cei doi au avut un dialog „ciudat”

Mireasa sezon 10. Tess a scos la iveală noi detalii despre trecutul Ramonei! Ce este și ce nu este adevărat... Oana și Cosmin de la MPFM 5 și-au botezat fiica. Imagini înduioșătoare cu fetița lor, Kataleya. Cât de mult s-au schimba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x