Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Ce a spus psihologul Eduard Puiu despre gestul doamnei Daniela de a o bloca pe Laura, iubita lui Cristian

Laura a fost foarte tristă în ultimele zile, de când doamna Daniela a blocat-o și, potrivit regulamentului, nu are voie să interacționeze cu Cristian. Tânăra a plâns și le-a povestit fetelor despre interacțiunile sale cu mama iubitului.

Colaj cu Eduard Puiu și concurenții Mireasa Galerie
Laura le-a explicat fetelor de ce a ascuns faptul că a avut o conversație cu Cristian în afara casei Mireasa | Antena 1

Laura le-a povestit fetelor că nu se înțelege cu doamna Daniela pentru că mama lui Cristian a citit cărți de dezvoltare personală și dă alte interpretări unor fapte. De exemplu, iubita lui Cristian și-a amintit că doamna Daniela i-a atras atenția asupra unghiilor ascuțite în formă de migdală pe care le avea, spunându-i că „mâța blândă zgârie rău”. De asemenea, Laura le-a explicat fetelor de ce a ascuns faptul că a avut o conversație cu Cristian în afara casei Mireasa. Doamna Daniela a taxat gestul fetei, considerându-l „minciună prin omisiune”.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Doamna Daniela susține că vrea ca Laura și Cristian să se certe: ”Să izbucnească, să vedem despre ce e vorba”

De ce a ascuns Laura faptul că a avut o conversație cu Cristian înainte de a fi concurenți la Mireasa

„Eu nu am zis de mesajele alea pentru că mă gândeam că o să se interpreteze că ne-am vorbit din afară și doi la mână mă gândeam că o să-i spun că mi-a dat mesaj și el o să-mi spună <<Când? Că eu nu ți-am scris!>> .Doamna Daniela a luat-o ca și cum am mințit! Că asta pentru ea a fost o minciună”, a spus Laura.

Psihologul Eduard Puiu a descris gestul doamnei Daniela de a o bloca pe Laura drept o „acțiune hazardată”, o sancțiune dată fără niciun avertisment.

Ce a spus psihologul Eduard Puiu despre gestul doamnei Daniela

„Vreau și eu să întreb ceva. Câteva cărți de dezvoltare personală am citit și eu”, a spus psihologul Eduard Puiu în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 19 martie 2024.

„Să știți că nu am afirmat lucrul ăsta, că am citit. Asta a firmat Laura”, a ținut să precizeze doamna Daniela.

„Nu înțeleg de ce vă apărați fără să vă atace nimeni. Aș vrea să înțeleg de ce aidoma sau la fel ca un organ al legii care nu previne ați dat o sancțiune fără să o puneți în gardă? De ce nu v-ați dus să-i spuneți întâi și ca o măsură extremă să o blocați ca să înțeleagă? Ca un ultimatum. De ce ați luat-o invers?, a întrebat psihologul la emisiunea de la Antena Stars.

„S-a întâmplat chiar joi seara înainte de a intra noi și de a ne manifesta decizia. Nu m-am gândit să anticipez ce se va întâmpla”, a spus mama lui Cristian.

„Nu era logic să discutați înainte să o penalizați? Văzând lacrimile și suferința ei, vă întreb invers: dacă ar fi fost situația răsturnată și ar fi suferit Cristian pe baza unei strategii a mamei Laurei, ce ați fi spus dacă v-ați fă văzut copilul suferind din cauza unei acțiuni hazardate, din punctul meu de vedere! Mi-o asum!”, a spus psihologul.

„Și eu mi-am asumat. I-am explicat și Laurei că am greșit că sunt om”, a spus doamna Daniela.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 15 martie 2024. Valul de critici din partea doamnei Daniela a făcut-o pe Laura să plângă

Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Iuliana și Liviu s-au certat la petrecere, iar tensiunile au continuat și în live... Ce se întâmplă între Sebaidin și Ada de la Mireasa. Mai formează un cuplu cei doi? Ce se întâmplă pe conturile lor de so...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x