Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Doamna Daniela susține că vrea ca Laura și Cristian să se certe: ”Să izbucnească, să vedem despre ce e vorba”

Doamna Daniela susține că Laura și Cristian ar trebui să scape de tensiunile dintre ei, să izbucnească și să vadă cum stau lucrurile.

daniela si laura de la mireasa sezonul 9 Galerie
Doamna Daniela susține că Laura și Cristian ar trebui să scape de tensiunile dintre ei, să izbucnească și să vadă cum stau lucrurile. | Antena 1

În emisia Mireasa Capriciile Iubirii de vineri, după Gala în care doamna Daniela a blocat-o pe Laura, aceasta a explicat motivele deciziei controversate.

Mireasa sezonul 9. Doamna Daniela susține că dorește ca Laura și Cristian să se certe, după ce a blocat-o pe fată

”Eu mi-am expus punctul de vedere și ieri în emisiunea Mireasa, în direct. Am ales să fac lucrul acesta, așa cum am explicat, pentru că îmi doresc o altă dinamică a relației dintre mine și Laura și, de asemenea, între Laura și Cristian”, a explicat doamna Daniela.

Întrebat dacă l-a întrebat pe Cristian ce simte, mama a zis: ”Cu Cristian am avut, așa cum spuneam, posibilitatea să vorbesc cu el, și nu, nu mi-a spus că își dorește acest lucru.”

La Mireasa Capriciile Iubirii, doamna Daniela a subliniat că își dorește ca fiul său să se certe cu Laura, luând prin surprindere pe toată lumea.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Mesajul postat de Cristi după eliminare. Ce a anunțat în urmă cu scurt timp

”Situația a fost creată de așa manieră, încât dacă nu ieșeam mama săptămânii, era doar un semnal de alarmă și atât. Nu am mizat pe asta. (...) Laura este femeia potrivită pentru Cristian în condițiile în care amândoi ajuns să aibă un consens și să construiască această relație. Faptul că am văzut-o nefericită, că a scos în evidență aceste sentimente de tristețe, de singurătate, m-a făcut să-mi dau seama că ceva nu este ok. Eu fac exact ceea ce simt. Totul este între ei, iar dacă sunt aici, nu pot să nu văd anumite lucruri. Chiar dacă deschid cutia pandorei e bine să se vadă de la început aspectele negative și dacă există aceste tensiuni între ei să izbucnească, să vedem despre ce e vorba, să trecem mai departe”, a zis doamna Daniela.

„Asta e o atitudine toxică, să-ți dorești să se certe”, a remarcat Paula Chirilă. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Familia lui Liviu, în platoul Capriciile Iubirii. Ce părere au verișorii despre Iuliana

Mireasa sezonul 9. Familia lui Liviu, în platoul Capriciile Iubirii. Ce părere au verișorii despre Iuliana... Mireasa sezonul 9. Mesajul postat de Cristi după eliminare. Ce a anunțat în urmă cu scurt timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x