Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea în cursa de eliminare. Băiatul i-a aruncat săgeți Laurei: „Nu ai făcut nimic”

Cristian și Dediș au intrat în cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a arătat nemulțumit de faptul că alegând să încheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc în clasamentul publicului.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Ce spune Cristian despre intrarea în cursa de eliminare. Băiatul i-a aruncat săgeți Laurei: „Nu ai făcut nimic” | Antena 1

„Mi-a spus Laura că eu privesc competițional. Nu, nu privesc competițional. Dacă aș fi privit competițional probabil că m-aș fi complăcut într-o relație în care nu aveam de ce să stau. S-a văzut foarte clar eu am fost de fiecare dată până acum băiatul favorit, sau al doilea. Dar dacă asta e decizia publicului. Eu nu am dat vina pe Laura. Eu i-am zis să se bucure. Nu mă deranjează chiar deloc. Eu sunt foarte ok cu această situație”, a spus Cristian la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Ce părere are mama Antoniei despre fiica ei alături de Cristian: „Am înțeles acum ce-mi spuneai!”

Cristian și Dediș sunt în cursa de eliminare. Ce a spus doamna Daniela

Doamna Daniela a ținut „să traducă” ceea ce a spus fiul ei:

„El se referea la acel complex victimă-agresor. Și publicul empatizează cu vicima. Am contribuit și eu la asta și de-asta intervin”, a spus doamna Daniela.

„Eu am făcut ceea ce am simțit”, a spus fosta iubită a lui Cristian.

„Da, adică n-ai făcut nimic! Eu am făcut ceea ce am simțit! Eu am vorbit și ea a tăcut. Ar trebui să fim mai conciși, mai reali. În momentul în care am făcut pasul în față și am spus ce am de spus… probabil pentru asta m-a tras publicul la răspundere”, a mai spus Cristian.

„Nu mă consider vinovată (n.r. pentru declinul lui Cristian). Nu fac decât să mă bucur pentru situața asta pentru că e o lecție pentru toți, inclusiv pentru mine.”, a spus doamna Daniela.

În gală între Laura și Cristian a avut loc un shcimb de replici. Pentru că el și Antonia au recunoscut că simțeau ceva unul pentru celălalt când erau implicați în alte relații, Laura le-a reproșat că nu au procedat corect și că i-au tratat ca pe niște „pioni”.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Elena a plâns în hohote și a tremurat când și-a auzit mama la telefon. Psihologul a intervenit

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 9. Ce părere are mama Antoniei despre fiica ei alături de Cristian: „Am înțeles acum ce-mi spuneai!”... Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp după ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x