Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Cristian Marinescu, oprit de poliție în traficul din Capitală. A fost fost testat pentru substanțe interzise

Cristian Marinescu a fost testat pentru consumul de substanțe interzise după ce a fost oprit de poliție în trafic. Fostul concurent Mireasa a filmat întreg prcocesul și a arătat rezultatele la cameră.

Galerie
Cristina Marinescu de la Mireasa sezon 9 a fost oprit de poliție și testat pentru substanțe interzise | Antena 1 & Instagram

Cu o zi în urmă, Cristian Marinescu a fost oprit de poliție în trafic, în București. Acesta a fost testat pentru consumul de substanțe interzise și a filmat totul. De asemenea, fostul concurent Mireasa sezon 9 a transmis și un mesaj prin intermediul rețelelor sociale.

Mireasa, sezon 9. Cristina Marinescu a fost oprit de poliție și testat pentru substanțe interzise. Cum s-a filmat

Cristian Marinescu a fost testat pentru consumul de substanțe interzise după ce a fost oprit de un filtru de poliție. Fostul concurent Mireasa sezon 9 tocmai de pleca din club, atunci când a fost tras pe dreapta.

El a filmat tot procesul și a arătat la cameră rezulatul negativ al testului.

Articolul continuă după reclamă

„Ce credeți? Am ieșit din club și domnul polițist m-a oprit și mi-a dat acest detector de droguri. Acum, tre să-l țin în gură să vedem dacă iese pe pozitiv sau pe negativ. Să vedem!”, spune acesta la începutul videoclipului postat pe contul lui de Instagram.

„Ia vedeți, că toate au ieșit negative. Mai e unul. Pentru ăștia care vorbiți pe TikTok aiurea. Ia vedeți! Negative toate. Vă pup și vă iubesc”, a adăugat Cristian după afișarea rezultatelor testului anti-drog.

„I-am fentat și pe domnii polițiști și pe hateri”, a mai ținut el să scrie alături de imagini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cristian Marinescu și Deni Stavăr, scandal uriaș în mediul online. Ce au de împărțit cei doi foști concurenți Mireasa

Cristian și Antonia s-au despărțit la doar o lună după Finala Mireasa

Antonia a fost cea care a confirmat despărțirea într-un live pe TikTok. Fata a fost întrebată dacă mai este într-o relație cu Cristian, cel cu care a format un cuplu în cadrul sezonului 9 Mireasa. Antonia a spus că ea și Cristian s-au despărțit pentru că își doreau lucruri diferite. În timp ce vorbea despre separare, Antonia era zâmbitoare.

„Tot cu Cristian ești?”, a fost întrebarea primită pe TikTok de Antonia. Fata a confirmat despărțirea de fostul concurent Mireasa.

„Nu, draga mea! Nu mai suntem împreună. Dacă mai există vreo șansă de împăcare? Nu știu! Nu cred! Da, nu mai suntem împreună. Ne-am dorit lucruri diferite în viață. De-aia nu mai suntem împreună. Eu vreau ceva, el își doește altceva și cam asta este. Cam ăsta este motivul! Ralația mea cu Cristian merge excelent: Ne-am despărțit! De cât timp ne-am despărțit nu pot să vă spun. Oricum, nu de foarte mult timp”, a spus Antonia.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia și Cristian, împreună la TV după despărțire: „De ce ești atât de fals?”. Care sunt motivele separării

Antonia și Cristian au format un cuplu în sezonul 9 Mireasa

Antonia a fost concurentă în sezonul 9 Mireasa. Tânăra și-a început parcursul în emisiune arătându-se interesată de Albert. Băiatul față de care și-a manifestat interesul și Andrada a spus atunci că nu se vede într-o relație cu niciuna dintre ele. La scurt timp, Antonia s-a apropiat de Valentin, iar cei doi au intrat într-o relație. Lucrurile nu au funcționat, iar Antonia a cerut despărțirea într-o gală. Cristian și-a arătat interesul față de Laura la începutul sezonului 9 Mireasa.

Cei doi au format un cuplu, însă lucrurile dintre ei nu au funcționat, mai ales că fata își dorea ca partenerul să fie atent cu ea și să-și exprime sentimentele prin mici gesturi, iar, din punctul ei de vedere, Cristian era foarte rece. Doamna Daniela nu a apreciat relația dintre fiul ei și Laura și a decis să le blocheze interacțiunea o săptămâă, timp în care băiatul a descoperit că nu mai vrea continuarea relației. După ce s-a despărțit de Laura, Cristian s-a apropiat de Antonia. Cristian și Antonia au devenit tot mai apropiați unul de celălalt și au decis să formeze un cuplu. Totuși, momentul sărutului dintre ei s-a lăsat așteptat. Cei doi au anunșat că formează un cuplu la începutul lui aprilie. Relația dintre Cristian și Antonia nu a fost lipsită de încercări. Fata a fost eliminată din competiție și a revenit pentru Cristian.

Mireasa, sezon 7. Roberto Covaci s-a logodit. Cum arată Daniela, femeia care l-a cucerit pe fostul concurent... Mireasa sezonul 10, 16 septembrie 2024. Ce decizie a luat Ramona în legătură cu Stelian. Cum a primit băiatul vestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x