Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Disputa dintre Iuliana și Delia este și mai puternică. Care e motivul conflictului de această dată

În ediția de Capriciile iubirii de aseară, disputa dintre Delia și Iuliana a continuat, dar pe un alt motiv.

colaj iuliana, delia, liviu, vlad de la mireasa Galerie
În ediția de Capriciile iubirii de aseară, disputa dintre Delia și Iuliana a continuat, dar pe un alt motiv. | A1

Cearta inițială dintre cele două concurente a apărut în weekend, atunci când toate cuplurile s-au bucurat de jacuzzi. În timp ce erau în jacuzzi, Iuliana a glumit spunând că a văzut-o pe Delia că îi făcea semne pe sub apă lui Vlad.

Delia și Iuliana, disputa continuă, dar pe alt motiv

Delia s-a apărat și a spus că nu e adevărat, ea fiind foarte implicată în relația ei cu Liviu. Se pare că aseară a izbucnit un nou motiv de conflict între cele două fete.

Totul a pornit de la o solicitare de-a Mariei. Ea a cerut echipei Mireasa ca ea și Ștefan să doarmă împreună o noapte.

Disensiunile dintre Iuliana și Delia au prins un alt contur pe baza unor întâmplări din trecut. Ce și-au reproșat cele două.

Citește și: Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Maria și Ștefan au petrecut prima noapte împreună: „Sunt cea mai fericită. La superlativ”

Așteptând un răspuns, Maria a mai zis la cameră că ar putea să supună la vot în casă această decizie și totul să depindă de voturile concurenților.

“Pentru mine o să dea ‘da’ pentru că mă iubește toată lumea”, a spus concurenta.

Atunci ea a primit aprobarea să facă o votare pentru a afla dacă va putea să doarmă sau nu cu Ștefan.

Iuliana și Vlad au votat cu “da”, la fel a fost și în cazul cuplului format din Delia și Liviu.

La o discuție pe canapea cu fetele, Delia a spus că îi pare rău că nu a votat cu “da” și pentru Iuliana și Vlad atunci când au cerut de curând să doarmă împreună.

Citește și: Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Simona Gherghe a anunțat cel mai greu task de până acum: Task-ul cabinei telefonice

“Mi-a părut rău, dar nu am vrut să recunosc. Am ținut-o așa. Și dup-aia nu mi-a mai părut rău. Sincer, după reacția lui, nu mi-a mai părut rău”, a zis Delia.

Fetele au spus că scopul e ca fiecare cuplu să apuce pe rând să doarmă împreună și de aceea ar fi bine să se sprijine unele pe altele. Delia a punctat că Iuliana și Vlad au dormit împreună deja de 3 ori.

“Doamne, abține-mi limba să nu zic ceva. Nu mai vreau să zic”, a zis Delia, care simțea că va izbucni în curând.

În timpul live-ului de ieri, Iuliana îi spunea Deliei că nu a dormit deloc cu Vlad. Delia, de cealaltă parte, spune că Vlad a dormit 3 nopți în casa fetelor. O noapte fiind cea când a intrat în competiție, dar Iuliana și Vlad nici măcar nu erau într-o cunoaștere.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Ce a postat Alexandru după ce a văzut-o pe Cristina plângând de dorul lui: „Mereu cu tine”

“Nu știu de unde a scos Delia 3 nopți”, a zis Iuliana.

“Nici măcar nu știam cum o cheamă”, a argumentat Vlad.

“Și când erați în cunoaștere, a dormit 2 nopți. Putea să doarmă împreună. A fost alegerea lor”, a mai spus Delia.

“Vezi cum începi cu anumite înțepături și dup-aia te miri că…”, i-a zis Iuliana.

Iuliana nu avea să lase lucrurile așa și și-a reluat dialogul cu Delia fiind pregătită de harță.

“Vezi că întreci limita Delia!”, a avertizat-o Iulian ape Delia.

Iuliana i-a argumentant Deliei că ea nu ar fi dormit cu Vlad din prima noapte fără să se cunoască, așa cum Delia a acceptat să doarmă cu Liviu dinainte să fie un cuplu.

În timpul emisiei de Capriciile iubirii, doamna psiholog i-a explicat Deliei că argumentele pe care I le-a dat Iulianei cu privire la dățile în care putea dormi cu Vlad nu au avut niciun sens.

Domnul psiholog Eduard Puiu a argumentat că decizia Deliei de a nu vota pentru Iuliana și Vlad să doarmă împreună este menită să plătească o poliță și să se răzbune, cu gândul la faptul că între Liviu și Iuliana a fost ceva la începutul competiției.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Alexandru după ce a văzut-o pe Cristina plângând de dorul lui: „Mereu cu tine”... Mireasa sezonul 9, 30 mai. Task-ul cabinei telefonice. Cum s-au descurcat concurenții sezonului 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x