Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Maria și Ștefan au petrecut prima noapte împreună: „Sunt cea mai fericită. La superlativ”

Maria și Ștefan au dormit pentru prima dată împreună! Cum se simt cei doi concurenți după valul de tensiuni care tocmai s-a oprit.

Maria și Ștefan au petrecut prima noapte împreună. Galerie
Maria și Ștefan au petrecut prima noapte împreună. | Antena 1

Aseară, Maria a făcut o cerere de a dormi împreună cu Ștefan, menționând că dorm oriunde, dar măcar să doarmă împreună!

Concurenta s-a dus la fiecare în parte pentru a cere un răspuns pozitiv, iar concurenții au considerat că cel mai bine ar fi să facă cu rândul.

Citește și: Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Iuliana are reproșuri pentru Vlad. Concurenta își dorește mai multe activități alături de iubitul ei

Iată cum s-a încheiat seara pentru cei doi îndrăgostiți!

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Maria și Ștefan au dormit împreună pentru prima dată

Fericită pentru că s-a împăcat cu Ștefan și pentru că ceilalți au fost de acord ca cei doi să își petreacă o noapte împreună, Maria le-a mulțumit din suflet tuturor.

Cei doi și-au petrecut toată ziua declarându-și sentimentele unul pentru celălalt, iar seara s-a terminat exact așa cum și-au dorit, și anume: împreună!

„Sunt cea mai fericită. La superlativ. Îmi doresc să fii fericit și să te simt fericit. Cel mai important e că nu vreauca eu să fiu cauza a ceva ce te destabilizează” îi spunea Maria lui Ștefan înainte de a intra în cameră.

Ajunși în pat, cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat fără oprire.

În ediția de astăzi, Simona Gherghe și-a dorit să afle cum a fost pentru ei prima noapte pe care au petrecut-o împreună.

Cei doi au recunoscut că s-au simțit bine și că s-au bucurat pentru seara pe care au primit-o, mulțumindu-le tuturor pentru vot.

„Mă bucur pentru voi, încercați că cine știe în ce pasă bună găsiți pe cineva și primiți o aprobare” a spus prezentatoarea TV.

Citește și: Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Elena are dubii cu privire la relația cu Valentin. Concurentei îi este foarte frică să nu sufere

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Maria, declarație emoționantă pentru Ștefan. Concurenta i-a spus pentru prima dată „Te iubesc!”

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Iuliana are reproșuri pentru Vlad. Concurenta își dorește mai multe activități alături de ... Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Simona Gherghe a anunțat cel mai greu task de până acum: Task-ul cabinei telefonice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii Vineri, 26.07.2024, 09:11
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x