Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Gestul făcut de Antonia când Elena a întrebat-o despre Valentin. Ce a explicat fosta iubită a băiatului

La Mireasa, Capriciile au fost difuzate imagini cu o conversație a fetelor după petrecere. Elena a dorit să știe ce părere au concurentele despre ea și Valentin.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Elena a vrut să știe părerea Antoniei despre interacțiunea ei cu Valentin | Antena 1

După petrecere, fetele au discutat depsre cele întâmplate. Elena, care a interacționat cu Valentin a vrut să afle ce părere au colegele, inclusiv fosta iubită a băiatului.

Elena a vrut să afle ce părere au fetele despre interacțiunea cu Valentin. Pentru că a întrebat-o direct pe Antonia, fosta iubită a lui Valentin s-a ridicat și a plecat, fărăr să spună un cuvânt.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Albert, nervos pe Dediș: „Ai glume cu mine?”. Care a fost motivul

Cum a reacționat Antonia când Elena a întrebat-o despre Valentin

„Mi se pare aiurea să merg la ea să-I vorbesc despre Valentin. Să descopere ea singură”, și-a explicat Antonia gestul de a refuza să discute cu Elena despre băiat.

„Și tu, Antonia! Interacțiunea lui Valentin cum vi se pare față de mine?”, a întrebat Elena.

„Antonia a fost într-o relație, nu poate să vorbească!” a spus Delia.

„Păi tocmai asta întreb! Și-a plecat!”, a spus Elena.

„Nu poți să vorbești! Nici eu și Iuliana nu vorbim”, i-a spus Delia Elenei.

„Îmi place de voi doi. Vă stă bine împreună! Cred că v-ați potrivi”, i-a spus Maria, precizând că nu i-a urmărit antent pe ea și pe Valentin.

„Mă bucur că o interesează pe Elena”, a spus Valentin văzând imaginile difuzate la Mireasa, Caopriciile Iubirii.

„Căutam o confirmare”, și-a explicat Elena atitudinea întrebătoare.

Fetele au vorbit și despre Albert, care s-a implicat în mai multe interacțiuni și niciuna nu s-a concretizat cu o relație. Băiatul a spus că dintre cele 5 fete care l-au plăcut, lui i-a plăcut doar de 2: Maria și Adriana.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Ce sancțiune a anunțat Simona Gherghe după ce Dediș și Iuliana au interacționat

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Sabrina din sezonul 7 Mireasa a apărut la Super Neatza. Care a fost motivul... Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. Ce spune mama lui Valentin despre Elena. Cei doi tineri sunt într-o cunoaștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x