Antena Căutare

Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusă să o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut să înțeleagă gelozia concurentei

Doamna Iuliana și Maria au stat de vorbă după tensiunile apărute între cei doi. Mama lui Ștefan a vrut să înțeleagă la Mireasa, Capriciile Iubirii, de ce Maria este atât de supărată pe fiul ei.

Galerie
Mama lui Ștefan, dispusă să o asculte pe Maria. | Antena 1

Cearta Mariei și a lui Ștefan a scos la iveală detalii cutremurătoare, iar doamna Iuliana și-a dorit să îi acorde sprijin moral concurentei pentru a o face să treacă mai ușor peste incident.

Deși Maria a insistat că nu vrea să aducă din nou în discuție faptul că într-o relație anterioară a fost „bătută rău”, atât Ștefan, cât și mama sa, au încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat și să afle mai multe detalii.

Citește și: Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Maria și Ștefan, despărțire și împăcare la final de săptămână: „Înghit eu prea multe!”

Iată ce au discutat Maria și doamna Iuliana după conflictul dintre concurentă și Ștefan!

Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusă să o asculte pe Maria

Pentru că Maria nu a trecut peste discuția dintre Ștefan și Ionela, doamna Iuliana a vrut să vorbească cu ea ca între femei.

Doamna Iuliana: Nu trebuie să te mai superi din orice ...

Maria: Dar nu mă supăr din orice, din cauza lui: că a intrat în niște discuții care nu își aveau rostul.

Doamna Iuliana: Pur și simplu stătea și a făcut conversație cu o colegă. Până la urmă sunteți colegi cu toții. Ți se pare că ți-a făcut ceva rău?

Maria: Da! Nu e ok. Nu e neapărat că a făcut ceva rău. Din punctul meu de vedere nu trebuia să intre atât de profund în discuții cu ea. Nu că e ea, cu fata nu am nicio problemă, cu orice altă fată! El nu m-a văzut pe mine să intru în discuții.

Doamna Iuliana: Eu aș fi făcut la fel ca fel. În momentul când văd un om străin, când văd că n-are pe nimeni, când văd situația în care e și că n-a venit nimeni s-o întrebe ce face, cum e. Nu mi se pare un lucru atât de greșit.

Maria: Și se duce fix el care are iubită? N-am nimic cu el, să vorbească cu oricine, dar mi s-a părut că a intrat într-o discuție care nu își avea rostul. Afară nu e prietena lui, nu e cumnată, amică, prietena mea, ruda mea, n-are nicio legătură. De ce s-a trezit el și nu s-a trezit orice alt băiat? De ce până acum nu s-a mai dus la nimeni, s-a dus fix la ea? Sunt întrebări pe care eu mi le pun.

Doamna Iuliana: Știi ce vă lipsește voua? Încrederea. I-am spus și lui aseară.

Citește și: Mireasa sezon 9,27 mai. Mama lui Cristian a răbufnit. Doamna Daniela i-a spus Antoniei că nu îi este nici psiholog, nici psihiatru

În timp ce mama lui Ștefan susținea că fiul ei a fost doar empatic în situația Ionelei, Maria nu înțelegea de ce el trebuie să fie empatic cu alte fete.

Doamna Iuliana: Eu te înțeleg, te înțeleg perfect pe tine, dar între ei nu a fost nicio privire, doar că a întrebat cum se simte înainte de eliminare, mie nu mi se pare atât de grav, poate greșesc eu, poate sunt prea învechită, până la urmă cred că e chestie de omenie.

Cu toate că mama lui Ștefan a încercat să ajungă la un numitor comun, Maria nu a renunțat la părerea ei, considerând în continuare că iubitul ei a făcut o greșeală atunci când a întrebat-o pe Ionela cum se simte înainte de eliminare.

La Mireasa, Capriciile Iubirii, doamna Maria s-a emoționat și a început să plângă.

„Eu i-am încurajat și îi încurajez în continuare să comunice, să aibă încredere unul în celălalt. Nu pot să spun că am fost bine zilele acestea, dar mă bucur că ei au înțeles și că au comunicat.” a povestit aceasta.

Citește și: Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Albert și Laura formează un cuplu. Cei doi au trecut peste procesul de cunoaștere

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, ipostază adorabilă alături de Tudor Gabriel. Cum l-a surprins pe fiul său și al lui... Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Maria și-a cerut scuze de la Ștefan. Familia concurentului le-a făcut o vizită în casa Mir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x