Antena Căutare

Mireasa sezon 9,27 mai. Mama lui Cristian a răbufnit. Doamna Daniela i-a spus Antoniei că nu îi este nici psiholog, nici psihiatru

Doamna Daniela consideră că Antonia ar trebui să se deschidă pentru a-i putea câștiga încrederea, în timp ce concurenta nu vrea să mai ofere detalii intime în emisiune!

Mama lui Cristian a răbufnit. Galerie
Mama lui Cristian a răbufnit. | Antena 1

La o seară distanță de la intervenția telefonică a mamei Antoniei, concurenta i-a transmis lui Cristian că nu își dorește să mai vorbească cu doamna Daniela.

„Mie mama ta îmi este foarte dragă și este un lucru pe care nu i l-am spus. Ea mi-a zis că o evit, dar nu are nicio legătură că nu am simțit să mă mai apropii de ea. Eu discutând cu ea, intrăm în discuții intime și nu simt să fac asta în emisiune. Vreau să vorbesc cu ea, să continui despre orice afară. Am fost analizată, etichetată și nu mai pot. O să vorbesc cu ea să îi spun.” i-a transmis concurenta lui Cristian.

Citește și: Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Albert și Laura formează un cuplu. Cei doi au trecut peste procesul de cunoaștere

Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Doamna Daniela i-a cerut scuze Antoniei

Așa cum a promis, Antonia a încercat să vorbească cu doamna Daniela pentru a remedia problemele dintre ele, însă mama lui Cristian i-a atras atenția că aceasta nu i se adresează cu „dumneavoastră”, ignorând faptul că ea încearcă să găsească o soluție pentru a se înțelege.

În timpul emisiunii, subiectul a fost din nou în atenție, iar mama lui Cristian a simți să spună ce are pe suflet:

„Îmi cer iertare, îmi dau seama că nu am fost în stare să fiu nici psiholog, nici psihiatru, oameni de care tu ai nevoie. Grație părinților mei că am crescut într-un mediu minunat și pe calea aceasta le mulțumesc, am o soacră minunată și sunt înconjurată de oameni dragi mie, îi număr pe degete.

Suntem diferite, ca atare îmi cer iertare, am căutat să te ajut, dar într-adevar, ajutorul trebuie să-l dai cui merită. Eu simt evaluarea de meritism pentru că întotdeauna am avut apreciere și considerație pentru cei care mi-au fost aproape și m-au inspirat, și, îmi dau seama că într-adevar, în momentele în care ți se testează capacitatea de a fi om (și vocea vezi că mi s-a schimbat, acum e rațiunea care e limpede).

Mă uit la tine, în ochiii tăi și văd un alt om decât acela de când te uitai la materiale, și, un lucru pot să spun: oricât ai căuta să te refugiezi în imaginarul colectiv, ai o viață și trebuie să trăiești așa cum toți încercăm să trăim o viață. E dreptul tău să îți alegi binele.” a explicat doamna Daniela în timp ce îi tremura vocea.

Deși Doamna Daniela a început să intre în detalii, Antonia a revenit din nou cu punctul ei de vedere:

„Noi două când discutăm sau intrăm într-o conversație, inevitabil eu încerc să mă deschid și încep să spun lucruri intime despre mine și încep să vorbesc, nu vreau să fac asta în emisune.

Nimeni nu deține adevărul absolut. Noi suntem generații diferite, avem principii și valori diferite. Eu sunt cum cred eu că este bine. Nu știu exact care sunt așteptările. Eu nu simt că tensiunile de săptămâna trecută ne-au afectat relația. Mi-aș dori să luați lucrurile ca atare. Nu fiecare gest are ceva ascuns în spate! Supra-analizați, doamna Daniela! Unele lucruri așa sunt. Uneori sunt mult mai simple”.

Cristian simte nevoia să intervină în discuția celor două:

„Mama este prea implicată, prea pasională, într-adevăr are dreptate, dar ar trebui să nu le privească atât de dramatic, pe când Antonia știe trăirile mele și stările mele și de ce sunt amplificate, în urma căror factori se intensifică și ar trebui, mi-aș dori să fie mai cumpătată, echilibrată, așa cum a spus și mama ta, Antonia: să le gândești mai bine, e ca un sfat din partea mea pentru tine”

Cu toate acestea, concurenta a menționat că simte că nu s-a stricat relația dintre cele două și că o înțelege pe mama lui Cristian, în timp ce aceasta a motivat că nu ar avea cum să înțeleagă pentru că în timp ce ea avea tensiunea 19, Antonia se comporta de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Antonia nu mai vrea să plece acasă. Cristian crede că doamna Daniela ar trebui să se retragă

Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Antonia nu mai vrea să plece acasă. Cristian crede că doamna Daniela ar trebui să se retra... Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabilă a purtat fosta concurentă a show-ului matri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x