Antena Căutare

Mireasa sezon 9. Vlad se simte nesigur de Iuliana. „Pare că nu vrei ceva serios cu mine!”

Vlad și Iuliana au dezbătut la Mireasa, Capriciile Iubiri, problemele pe care le au.

Galerie
Mireasa sezon 9. Vlad se simte nesigur de Iuliana. „Pare că nu vrei ceva serios cu mine!” | Antena 1

Vlad și Iuliana par să fie într-o stare mai ciudată.

Cei doi îndrăgostiți par să întâmpine obstacole în calea fericirii, iar Vlad crede că Iuliana nu vrea ceva serios cu el.

Citește și: Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Laura l-a supus pe Albert la interogatoriu: „Vrei să îmi iei inel?”

Iată cum s-a încheiat tensiunea dintre cei doi!

Mireasa sezon 9. Vlad se simte nesigur de Iuliana

Deși concurenta a venit la el cu o stare bună și îmbrățișându-l, Vlad i-a recunoscut că este supărat, fiind vizibilă o stare mai puțin bună în comportamentul său.

„Pe tine sunt supărat, pare că nu vrei ceva serios cu mine, nu știu. Vreau să justifici ce ai zis.” i-a spus Vlad timp în care Iuliana evita să se așeze lângă el și să îi ofere răspunsuri la întrebări.

Totuși, la insistențele acestuia, care a vrut să afle neapărat de ce iubita lui se comportă așa, Iuliana s-a deschis.

„Nu mă supără nimic, am și eu gândurile mele. Mă simt mai bine ca niciodată și fac față la tot” a motivat aceasta.

Concurentul a văzut că nu a putut să afle nimic concret și s-a demoralizat total. Iuliana a încercat să îi îmbunătățească starea, încercând să afle prima dată ce se întâmplă în mintea lui.

Vlad: Eu te vreau pe tine!

Iuliana: Eu știu că tu mă vrei. Și eu am simțit chestia asta, chiar dacă nu îți spun în fiecare zi. Simți, după acțiuni concrete și mult timp împreună.

Citește și: Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Maria a izbucnit în lacrimi în platou. Adriana crede că Ștefan nu este fericit cu iubita lui

La ediția Mireasa, Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a încercat să afle ce se întâmplă între cei doi de fapt.

Iuliana a recunoscut că îi este greu să se gândească la faptul că unul dintre ei ar putea să plece din competiție la un moment dat, iar Vlad a aprobat-o, dând de înțeles că și el simte la fel.

„Mai sunt anumite perioade ale zilei când suntem mai pesimiști. O să trecem și peste stările acestea, dar nu avem cum să avem o stare bună de dimineața până seara.” motiva Vlad felul în care s-au comportat cei doi.

Citește și: Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Delia, vizibil afectată de glumele Iulianei. Liviu și Vlad au intervenit în apărarea lor

Mireasa, sezon 8. Motivul pentru care Daria nu a fost la întâlnirea dintre Adrian și doamna Maria: „Nu am vrut să mă văd... Mireasa sezon 9. Vlad și Adriana susțin că în casă există persoane ipocrite. Liviu și Delia s-au simțit ținta afirmațiil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x