Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Laura l-a supus pe Albert la interogatoriu: „Vrei să îmi iei inel?”

Laura este extrem de curioasă despre cum ar putea să arate viața ei alături de Albert. Ce au vorbit despre o posibilă mutare împreună!

Galerie
Laura l-a supus pe Albert la interogatoriu: „Vrei să îmi iei inel?” | Antena 1

Laura și Albert au recunoscut în ediția de ieri că formează un cuplu, iar aproprierile din casă sunt din ce în ce mai vizibile.

Laura a prins ocazia de a-i pune întrebări lui Albert și a profitat de situație.

Citește și: Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Maria a izbucnit în lacrimi în platou. Adriana crede că Ștefan nu este fericit cu iubita lui

Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Laura l-a supus pe Albert la interogatoriu

Laura: Cum te-ai gândit să iei decizia de a fi cu mine?

Albert: A venit pur și simplu, natural, așa cred.

Laura: Dacă era Ionela în casa era alfel?

Albert: Cred că era la fel. Da, era la fel. E un capitol încheiat și din partea mea și din partea ei. Nu mai era ceva acolo.

Laura: Îmi place că iei deciziile singur. Și eu sunt la fel. Dar când ai văzut materialul că am primit chestii de la Matei, de atunci a început să fie ceva?

Albert: Nu, nu are nicio legătură.

Laura: Am zis că dacă iar o să zici că suntem prieteni, am zis că eu mă îndepărtez.

După discuția pe care au avut-o, Albert părea că vrea să schimbe subiectul, dar Laura a continuat să întrebe, susținând că trebuie să se cunoască mai bine pentru a avansa în concurs.

Cei doi au vorbit despre pasiuni, familie, dar și despre meseria lui Albert.

Laura: M-am gândit de câteva săptămâni cum ar fi dacă, pentru că ți-am zis că îmi place de tine. Nu aș avea o problemă cu meseria ta, dacă tu ai fi pregătit să stai cu persoana de lângă tine sau dacă vrei să stăm separați.

„Vrei să îmi iei inel? Nu vrei, gata, ne despărțim” a mai întrebat Laura.

În emisiunea de astăzi s-a adus din nou în discuție subiectul cu locul de muncă pe care îl are Albert, dar și despre ideea de a se muta împreună.

„Nu aș avea o problemă să mă mut.” a spus Laura după ce Simona Gherghe a întrebat-o cum vede situația.

Mama lui Albert a menționat că cei doi se vor muta separat în caz că vor rămâne împreună, exact așa cum și ei își doresc.

Citește și: Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Maria și-a cerut scuze de la Ștefan. Familia concurentului le-a făcut o vizită în casa Mireasa

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusă să o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut să înțeleagă gelozia concurentei

Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Maria a izbucnit în lacrimi în platou. Adriana crede că Ștefan nu este fericit cu iubita l... Cuplul de la Mireasa despre care se crede că s-a despărțit. Foștii concurenți au un copil împreună, iar fanii s-au îngri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x