Antena Căutare

Mireasa, sezon10. Alexia și Alex și-au ales partenerii pentru date. Tânărul nu s-a putut abține: „Limbajul corpului spune altceva”

Alexia și Alexandru au câștigat task-ul de ieri. Acet lucru i-a pus în postura de a-și alege partenerii pentru date.

Galerie
Alexia și Alexandru au câștigat la task o întâlnire dublă | Antena 1

Alexia și Alexandru i-au ales pe Mihai și pe Daiana la un date. Cei patru au ieșit în afara casei Mireasa și s-au bucurat de o zi în natură.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Task-ul „O ținută de 10” le-a dat mari bătăi de cap băieților. Cum s-au descurcat: „Ferească...”

Mireasa, sezonul 10. Alexia și Alexandru și-au ales partenerii pentru date. Unde și-au petrecut ziua: „Nu mă așteptam...”

„Nu mă așteptam să mergem în natură”, spune Daiana.

Alexandru s-a simțit în largul său la cules de mere.

Și Mihai a fost entuziasmat să iasă din casa Mireasa, iar ieșirea în natură le-a schimbat dispoziția.

„Voi ați cules cu tot cu crengi”, spune Alexandru.

„Nu m-am gândit că o să mergem în patru”, spune Alexandru.

„Preferam să fim doar noi doi”, spune Daiana.

„Mihai s-a descurcat foarte bine”, spune Alexia.

Mihai a lucrat în Germania și le-a povestit celorați ce făcea când îi verifica șeful.

După cules, cei patru s-au întrecut în livadă.

„A fost prima dată și când m-am plimbat cu roaba”, spune Daiana.

Tânăra are parte de experiențe pe care nu le-a putut trăi în copilărie.

Mihai mărturisește că și el ar fi preferat să meargă la date doar cu Alexia.

„Îmi place să dau indicații”, spune Mihai.

Însă Alexia mărturisește că ei nu-i place să le primească.

„Cuvântul comun pentru noi este răbdare”, spune Mihai, când este întrebat dacă sunt într-o cunoaștere.

„Limbajul corpului spune altceva”, e de părere Alexandru.

Citește și: Mireasa, sezon10. Isabelle l-a ales pe Raul pentru a petrece noaptea împreună.Ce a dorit să clarifice:„Am făcut o alegere greșită”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. În casa Mireasa ar putea lua naștere o nouă relație. Despre cine este vorba : „Te simpatizez mai mult...”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa sezon 7. Andrei Macovei își construiește propria casă, după divorț. Cum arată locuința în care a investit deja o sumă mare

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. Task-ul „O ținută de 10” le-a dat mari bătăi de cap băieților. Cum s-au descurcat: „Ferească...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei Marti, 24.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x