Antena Căutare

Mireasa, sezon10. Isabelle l-a ales pe Raul pentru a petrece noaptea împreună.Ce a dorit să clarifice:„Am făcut o alegere greșită”

Isabelle a ales cu cine să-și petreacă noaptea din casa băieților. Alegerea a stârnit mai multe discuții.

Galerie
Isabelle și Raul și-au petrecut noaptea împreună în casa fetelor | Antena 1

Isabelle a dorit să clarifice lucrurile cu Raul și l-a ales pentru a petrece noaptea împreună.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Ramona, deranjată de interacțiunea dintre Ionela și Stelian. Ce simte, de fapt, tânăra pentru fostul iubit

Mireasa, sezon10. Isabelle l-a ales pe Raul pentru a petrece noaptea împreună. Ce a dorit să clarifice: „Am făcut o alegere greșită”

„Am de clarificat niște chestii cu el”, spune Isabelle. „Nu vreau să mă pronunț. (...) Nu fac nimic intenționat. Inteționat a făcu el cu Ramona.”

„Nu am avut relație. Cunoașterea aia a fost mai mult numai discuții”, spune tânăra. „Dacă voiam să stau singură, puteam să stau și acasă.”

„Dacă ești lângă el în permanență, vrei să vin să te iau...” spune Raul.

„Legat de chulo, nu fac nimic intenționat”, spune Isabelle.

„Nu vreau să mă cert cu tine”, spune Raul.

„Te-am ales pe tine ca să clarific niște lucruri”, spune Isabelle. „Nu mă deranjează că sunt fetele aici.”

„Pe mine mă deranjează”, spune Raul.

„Am făcut o alegere greșită”, conchide tânăra.

„Aici nu e vorba de vorbit cu cineva”, mai spune Raul.

„Îmi place chulo ca om”, dezvăluie ea. „Dar nu m-am pronunțat că îmi place, că vreau o cunoaștere.”

„Ceea ce-ți doresc eu ține, să-mi dea Dumnezeu și mie”, spune Raul.

„Nu fac să te fac gelos, că n-am avut cunoaștere”, continuă Isabelle.

„Nu au fost numai discuții în cunoașterea aia”, este de părere Raul.

„Să știi că nu dormim în același pat”, îi spune Isabelle.

Raul îi spune că nici nu dorea să doarmă cu ea.

„Să nu mă deranjezi de dimineață”, îi mai cere tânăra.

Tess este deranjată de gălăgia făcută de concurenți înainte de somn.

„L-am ales pe Raul să doarmă lângă mine, adică în cameră...” încearcă să explice Isabelle. „Ca să și vorbim.”

„A vrut să mă bage în ședință”, spune Raul.

„Sunt mult mai calmă”, spune tânăra. „De câteva zile, am primit niște scrisori și m-au motivat.”

Isabelle consideră că familia nu ar avea nimic împotriva lui Ștefan: „Ei îmi dau niște sfaturi și după eu urmăresc dacă sunt ok sau nu.”

„Și despre Raul mi-a spus să rămânem amici”, mai adaugă ea.

„Trenul e plecat de mult din gară”, spune Raul.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Ciocniri puternice între Stelian și Gabriel. Doamna Ioana a intervenit: „Îmi este rușine”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Tess și Robert, ceartă de proporții. Tânărul a vrut să plece din casă. Ce decizie a luat Tess: „Am obosit”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Mihai a petrecut noaptea în casa fetelor. Ce spune Nicoleta Ghiriș despre compatibilitatea dintre el și Alexia

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. În casa Mireasa ar putea lua naștere o nouă relație. Despre cine este vorba : „Te simpatizez mai mu... Mireasa, sezonul 10. Task-ul „O ținută de 10” le-a dat mari bătăi de cap băieților. Cum s-au descurcat: „Ferească...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei Marti, 24.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x