Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Ciocniri puternice între Stelian și Gabriel. Doamna Ioana a intervenit: „Îmi este rușine”

Interacțiunea dintre Stelian și Gabriel a dus la discuții aprinse în platoul Mireasa. Iată ce s-a întâmplat.

Galerie
Simona Gherghe l-a pus pe punct pe Gabriel | Antena 1

La petrecerea de sâmbătă, Gabriel a exagerat cu băutura. Asta a dus la discuții aprinse cu Stelian.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Tess și Robert, ceartă de proporții. Tânărul a vrut să plece din casă. Ce decizie a luat Tess: „Am obosit”

Mireasa, sezonul 10. Ciocniri puternice între Stelian și Gabriel. Doamna Ioana a intervenit: „Îmi este rușine”

„Iar te bagi cu mine în seamă?” îi spune Gabriel lui Stelian, care voia să vadă cum se simte.

„Ai zis ceva acolo în baie”, îi spune Stelian pe gânduri.

Băieții merg să verifice dacă Gabriel este bine sau nu.

„E bine, lasă, trăiești. Să filmeze cineva cum doarme pe wc”, spun băieții.

Stelian discută cu băieții despre faptul că Gabriel l-a înjurat. Acesta s-a abținut de la a-i spune ceva, deoarece nu a înțeleg foarte bine ce i-a spus tânărul în baie.

„Vii la o emisiune matrimonială să vorbești de un terminat”, spune Ionuț. „Aici lumea se joacă cu noi.”

„Eu n-am băut niciodată”, spune Gabriel.

Tânărul a argumentat faptul că până sâmbătă nu a consumat deloc alcool.

„Eu îmi cer scuze, doar că îmi doresc ca și Stelian să-mi ceară scuze. Am o vârstă, eram la toaletă”, spune Gabriel.

Simona Gherghe încearcă să-i explice de ce băieții au fost trimiși să verifice în ce stadiu era el în momentul respectiv.

„Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama”, îi cere prezentatoarea TV.

Gabriel s-a simțit jignit de Stelian, însă ceilalți din casa Mireasa îi iau apărarea lui Stelian, considerând că nu ar vorbi astfel cu el.

„Tu știi că nu ai voie să bei. Îmi este rușine”, îi reproșează mama lui.

„Pe câți dintre noi au venit producătorii să ne scoată din wc?” îl întreabă Stelian pe Gabriel.

„De ce vrei să mai stai în emisiune?” îl întreabă Simona Gherghe.

Însă Gabriel evită răspunsul.

„Ți-ai luat rolul de la început, fraierul casei”, spune doamna Ioana. „Să cerem acasă.”

„Cer să fie sancționat ua avertzat”, spune Stelian.

Simona Gherghe îi transmite un avertisment lui Gabriel atât pentru comportamentul față de Stelian și de ceilalți din casă, cât și față de doamna Ioana.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Ce a spus Mihai despre decizia de a o elimina pe Ana din competiție. Ce mesaj i-a transmis fostei concurente

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Miruna de la Mireasa e gravidă! Anunțul pe care l-a făcut în mediul online fosta concurentă și fosta soție a lui Cosmin

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Albert și Laura au vorbit deschis despre relația lor și vacanța petrecută împreună. Ce au spus la Capriciile iubirii

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. Tess și Robert, ceartă de proporții. Tânărul a vrut să plece din casă. Ce decizie a luat Tess: „Am ... Mireasa, sezonul 10. Ramona, deranjată de interacțiunea dintre Ionela și Stelian. Ce simte, de fapt, tânăra pentru fostu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x