Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 14 octombrie 2024. Cristian a avut o discuție controversată despre înșelat! Ce reacție a avut Isabelle

Cristian a avut o discuție controversată despre părerile sale despre înșelat, iar Isabelle a avut o reacție neașteptată. Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 14 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Galerie
Cristian a făcut afirmații neașteptate în ediția din 14 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

În ediția din 14 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, Cristian a discutat cu Isabelle și a recunoscut ce părere are el despre înșelat. Ulterior, concurentul a purtat o discuție cu băieții din casă și alte detalii neașteptate au ieșit la iveală. Descoperă cum a reacționat Isabelle, după toate cele întâmplate.

Cristian a avut o discuție controversată despre înșelat! Ce reacție a avut Isabelle și ce detalii neașteptate s-au aflat despre concurentul de la Mireasa sezonul 10

Stând de vorbă, Cristian a făcut o confesiune surprinzătoare pentru Isabelle.

„Înșelatul nu îl suport. Tu?”, a întrebat Isabelle.

„La partea asta sunt dificil. Am înșelat de foarte multe ori”, a recunoscut tânărul, spre dezamăgirea concurentei.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 14 octombrie 2024. Raul a primit o amendă de 500 de lei și o sancțiune aplicată tuturor. Ce reacție a avut

Ulterior, concurentul a fost sfătuit de băieții din casă să aibă grijă cu astfel de afirmații, căci reacția concurentei a fost una cât se poate de clară.

„Tu crezi că o femeie va accepta așa ceva?”, a întrebat Sorin.

„La cum mă știu eu pe mine, da! Eu știu că pot să am femeia lângă mine care să știe ce caracteristici am și ce valori am. Cred că există femeia aia deschisă la minte care să accepte, să știe cu cine e. Eu cred că orice bărbat mai devreme sau mai târziu va înșela. Cât să fii îndrăgostit de o fată? O viață, nu am cum! Stau un an de zile, dar mi se ia, și un an de zile e mult! Poate mai vreau și alte lucruri, că am o imaginație exagerată din punctul ăsta de vedere”, a fost declarația controversată făcută de concurent.

Citește și: Chat-ul zilei la Mireasa, 14 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show

Ulterior, discuțiile au continuat în platoul emisiunii Mireasa sezonul 10, ediția din 14 octombrie 2024. Tânăra a spus că nu ar putea să accepte un om cu asemenea concepții lângă ea, chiar „dacă ar avea 3 copii, fiindcă nu s-ar înjosi așa pentru niciun bărbat”.

„Nu simt să intru într-o cunoaștere, are legătură cu concepțiile lui de viață și nici nu mă simt total atrasă”, a explicat tânăra, în ediția din 14 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Ce reacție a avut concurentul despre această schimbare în atitudinea tinerei și ce alte declarații controversate a făcut?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 14 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să vezi ce a urmat.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezonul 10, 14 octombrie 2024. Mihai a întrebat-o pe Laura dacă vrea să intre într-o cunoaștere. Care a fost răs... Mireasa, sezon 9. Delia și Liviu, apariție de revistă la un eveniment. Cum a apărut soția lui Liviu cu un look inedit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x