Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 17 octombrie 2024. Tess și Robert și-au aruncat din nou replici acide, de față cu toți. Ce a zis Ionela

În ediția din 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, Tess și Robert și-au aruncat din nou replici acide, de față cu toți. Ionela a avut și ea un cuvânt de zis.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat între Tess și Robert în ediția din 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Ionela și Robert au discutat despre schimbările prin care a trecut după despărțirea de Tess. Concurenta a fost deranjată de afirmațiile pe care le-a făcut și i-a dat replica, fapt care l-a enervat pe tânăr. Astfel au ieșit scântei iar între noi!

Tess și Robert și-au aruncat din nou replici acide, de față cu toți. Ionela a avut și ea un cuvânt de zis, la Mireasa sezonul 10, ediția din 17 octombrie 2024

După un nou schimb acid de replici între Tess și Robert, Ionela a stat de vorbă cu iubitul ei, însă lucrurile nu au mers chiar bine:

„De orice auzi nu te interesează, dacă ai ceva vii la mine. O să încerce să bage strâmge, lumea e invidioasă, că așa e lumea! Sunt nervos, vreau să stau așa, să mă aerisesc. Vreau să stau să mă calmez. Nu m-am enervat pe tine. Nu pot să tac din gură, eu când am dreptate nu pot să tac, trebuie să vorbesc! S-a văzut că am dreptate, că eu nu am avut doar două femei toată viața, eu sunt trecut prin viață”, a răbufnit concurentul.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 17 octombrie 2024. Cristi și Isabelle și-au aruncat replici acide și s-au certat! Concurenta, acuzații grave

„Eu nu zic că nu ai, dar e cel mai bine să nu mai…Dacă țipi, asta se vac rede, că ești încă prins în chestia asta. Trebuie să te liniștești”, a încercat Ionela să îl calmeze.

„Dacă îmi păsa de ea, nu mai eram cu tine. Dacă mi s-a luat, atunci mi s-a luat. Nu îmi trebuie mie femei din astea haladite. Să mă lase în pace”, a fost replica partenerului ei.

„Înțeleg că ești nervos și supărat, dar nu mai jigni. Nu mai vorbi despre ea”, a fost sfatul dat de Ionela.

„Dar nu jignesc, când ești om pervers, atunci ești om pervers! Și când ești mincinos, atunci ești mincinos!”, a fost mărturisirea făcut de Robert, extrem de nervos.

Ulterior, discuțiile au continuat în platoul emisiunii Mireasa sezonul 10, când Simona Gherghe a cerut detalii și lămuriri despre acest subiect delicat: „Ce treabă mai ai tu cu Tess?”.

„Nicio treabă, a spus Simona Gherghe.

„Nu pari”, a venit replica prezentatoarei.

„Nu te uita așa la mine, ca mironosița (...). M-a scăpat Dumnezeu de așa șarpe de om! Chiar ești șarpe, poate mă mutam și mă trezeam aruncat cine știe unde”,

Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 urmărind clipul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezonul 10, 17 octombrie 2024. Cristi și Isabelle și-au aruncat replici acide și s-au certat! Concurenta, acuzaț... Mireasa sezonul 10, 17 octombrie 2024. Simona a luat o decizie în privința relației sale cu Sorin! Ce a anunțat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x