Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Cum au reacționat fetele când au găsit lenjerie intimă murdară, în baie. Ce s-a întâmplat

În urmă cu o seară, fetele au avut parte de o discuție delicată după ce au observat lenjerie intimă murdară la baie. Acestea au dezbătut subiectul în fața camerelor de filmat, folosind cuvinte dure.

Galerie
În urmă cu o seară, fetele au avut parte de o discuție delicată după ce au observat o lenjerie intimă murdară la baie | Antena 1

Spiritele s-au încins în casa fetelor, după ce o pereche de lenjerie intimă murdară a fost găsită pe o grămadă de haine. Acestea s-au decis să afle cine este posesoarea obiectului, însă nu au primit niciun răspuns.

Cuvintele acide nu au întârziat să apară. Concurentele au folosit cuvinte grele la adresa persoanei care și-a lăsat chiloții la vedere.

„Părerea mea este că trebuie să-i aruncăm atunci când îi găsim așa. Așa o să se învețe minte! Eu nu am chiloți roz, chiar crezi că o să recunoască cineva că are chiloți la spălat”, a spus Ramona.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 16 septembrie 2024. Cine este băiatul care i-a atras atenția Simonei. În brațele cui a fost surprinsă

„Eu nu pot să bag la spălat, eu nu pun mâinile pe ei, sunt murdari!”, a zis și Isabelle, vizibil revoltată.

Ce au făcut fetele cu lenjeria intimă murdară pe care au găsit-o la baie, în emisia de marți din Mireasa sezon 10

Simona Gherghe a urmărit cu mare atenție materialul cu fetele. Aceasta a dezvăluit că reacția concurentelor a fost mult prea dură pentru un detaliu atât de nesemnificativ.

De asemenea, anumite replici ale tinerelor au atras rapid atenția publicului. Se pare că acestea au fost deranjate peste măsură de gestul uneia dintre colege.

„Mie îmi e scârbă! Îi mai lasă și la vedere. Deja îmi vine să vomit”, au mai spus concurentele, vizibil supărate.

„Nu știu ai cui sunt, hai să rezolvăm această problemă! Hai să nu facem haz de necaz din asta, pentru că nu e ok. Să ne calmăm”, a mai adăugat Tess.

„Îi luăm și îi aruncăm! Toată lumea spune că nu sunt ai mei”, a mai completat Ramona.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Care este motivul pentru care Tess nu vrea să se căsătorească religios. Ce a zis Robert

„Am zis că îi spălăm separat fiecare”, a fost replica Ionelei.

În cele din urmă, lenjeria intimă murdară a fost aruncată la coșul de gunoi.

„Ce discuții jenante sunt!”, a mai zis și Andrada.

„Suntem împuțite?!”, a adăugat Alexia.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Care este motivul pentru care Tess nu vrea să se căsătorească religios. Ce a zis... Mireasa, sezon 9. Cum și-a sărbătorit Laura Vlad ziua de naștere și ce urări a primit de la foștii colegi de competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x