Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Ce s-a întâmplat cu Laura și Mihai în Live-ul cu susținătorii. La ce întrebări au răspuns

În ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 s-au prezentat imagini cu ce s-a întâmplat cu Laura și Mihai în Live-ul cu susținătorii.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în Live-ul cu susținătorii emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Fiindcă au fost preferații publicului, Laura și Mihai au avut ocazia să participe la un Live cu susținătorii lor și cu restul fanilors show-ului matrimonial. Descoperă ce s-a întâmplat și la ce întrebări au răspuns cei doi. Află totul urmărind clipul video din ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Ce s-a întâmplat cu Laura și Mihai în Live-ul cu susținătorii. La ce întrebări au răspuns și ce s-a aflat, în ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Laura și Mihai au avut ocazia să descopere mesaje primite de la susținătorii lor. Concurenta a ales să meargă singură la Live, în timp ce Mihai a ales să meargă alături de Robert, Alexandru și Ionuț.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Simona Gherghe, reacție fermă pentru Sorin și Simona! Concurenta, schimbare de atitudine

Fanii au transmis nu doar numeroase laude la adresa tinerei, ci și mesaje de susținere pentru Daiana, semn că aceasta este foarte iubită de public. Mulți au încurajat-o pe Laura să înceapă o relație cu Mihai, însă tânăra a răspuns la câteva întrebări și a spus că preferă să nu se grăbească, fiindcă nu contează doar ideea de-a se căsători, ci autenticitatea sentimentelor.

Mihai a avut și el ocazia să stea de vorbă cu susținătorii prin intermediul unui Live, pe rețelele de socializare. A primit atât laude, cât și critici, semn că părerile sunt împărțite în ceea ce îl privește.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Raul a făcut o confesiune neașteptată despre Isabelle! Ce s-a aflat: „Mă simt îndrăgostit”

Alături de Ionuț, Alexandru și Robert, concurentul a citit comentariile și a răspuns la întrebările ce i s-au adresat.

Ce detalii au ieșit la iveală și care au fost mesajele susținătorilor? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Simona Gherghe, reacție fermă pentru Sorin și Simona! Concurenta, schimbare de at... Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Concurenții din casa Mireasa au votat ce concurent trebuie eliminat. Pe cine au a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x