Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. A sunat AdrenaLinia în casa fetelor, iar Daiana a luat o decizie neașteptată. Ce a urmat

Marți seară la Mireasa sezon 10, concurenții au avut parte de o surpriză neașteptată. AdrenaLinia a sunat în casa fetelor, iar Daiana a fost pusă să ia o decizie importantă.

Galerie
Marți seară la Mireasa sezon 10, concurenții au avut parte de o surpriză neașteptată | Antena 1

Spiritele s-au încins rapid în casa Mireasa sezon 10 atunci când Mihai a aflat decizia pe care Daiana a luat-o. Băiatul a reacționat dur cu privire la alegerea fetei. Iată care este motivul pentru care a sunat AdrenaLinia.

Concurenta a primit o sarcină grea. Aceasta a fost pusă să ofere date-ul câștigat de Mihai și Alexa altcuiva. Daiana nu a stat prea mult pe gânduri și a luat o hotărâre, pe care a și argumentat-o în fața camerelor de filmat.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Robert, detalii tulburătoare despre trecutul său. De ce s-a supărat pe Tess

Înainte de a da verdictul final, tânăra a ținut să întrebe dacă este obligatoriu să anuleze întâlnirea din afara casei.

Cine a primit date-ul pe care Mihai și Alexia l-au câștigat. Ce a decis Daiana la Mireasa sezon 10

Se pare că tânăra revocat date-ul dintre Mihai și Alexia, oferindu-l Simonei și lui Sorin. Cei doi concurenți au avut o reacție neașteptată când au descoperit că nu vor mai avea parte de întâlnirea mult așteptată.

„Mi s-a spus că am dreptul să iau date-ul, este obligatoriu? Consider că date-ul câștigat de Mihai și Alexia ar trebui să îl ofer Simonei și lui Mihai pentru că ei sunt la început acum. (...) Nu aruncați cu pietre în mine!”, a spus Daiana în fața camerei de filmat.

„Mama, dar de ce? Cum așa? Nu-mi convine. Am muncit pentru date-ul ăla. Dacă e date-ul afară chiar mă supăr. Dacă e ăla cu grătarul, eu n-am treabă”, a spus Mihai, vizibil deranjat de situație.

„Eu de ce nu mai aveam dreptul la date?”, a întrebat-o Alexia pe Daiana, fără să știe contextul.

„Bravo, o să fie frumos că ieșiți din casă, eu mai stau pe aici. Eu voiam doar să ies din casă”, i-a mai spus tânăra Simonei.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Doamna Ioana și Isabelle, scandal de proporții. Tânăra a răbufnit și a început să plângă

„Se vede că ei se plac mult”, a adăugat Isabelle.

În emisia live de miercuri, 18 septembrie 2024, Mihai și-a justificat reacția neașteptată: „Eram foarte nervos și supărat pentru am muncit la task-ul ăla. Dacă mai aveam un date afară nu era o problemă.”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 9. Laura a vorbit despre Albert. În ce relație sunt cei doi și ce promisiune a făcut fosta concurentă... Una dintre fostele concurente de la Mireasa a publicat un mesaj îngrijorător pe internet: ”Când ai căzut la pământ...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x