Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Cine este Isabelle,noua concurentă Mireasa din sezonul 10. Ea a mărturisit că place un concurent

Isabelle, în vârstă de 24 ani, este noua concurentă care intră în casa Mireasa, în sezonul 10.

Galerie
Isabelle este noua concurentă din sezonul 10 Mireasa și abia aștepta să intre și să îi cunoască pe concurenți. | A1

Isabelle este noua concurentă din sezonul 10 Mireasa și abia aștepta să intre și să îi cunoască pe concurenți.

Isabelle a mărturisit că a intrat în casa Mireasa pentru un anume concurent

Isabelle este din București și trăsătura ei de 10 este bunătatea. Ea este tehnician de unghi, cosmetician și make-up artist.

Citește și: Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Gabriel și Alexandru, ceartă la cuțite. Care a fost motivul disputei dintre cei doi concurenți

Marea ei pasiune este dansul și a făcut dans profesionist. Ea e zodia Berbec și a recunocut că e vulcanică și îi place să aibă ultimul cuvânt într-o dispută.

Cel mai mare vis al ei este să ajungă în America.

Ea a avut o copilărie foarte frumoasă și este fata tatălui. Părinții ei sunt împreună de la vârsta de 18 ani și pentru ea ei sunt un exemplu.

“Tatăl meu e pentru mine un model pe care mi l-aș fi dorit ca bărbat”, spune Isabelle.

În ceea ce privește trecutul ei, Isabelle a avut două relații din care a avut multe de învățat. Ei au fost împreună 2 ani, dar iubitul ei de atunci era foarte mămos.

În cea de-a doua relație, ea a fost cu un bărbat din Timișoara timp de 1 an și 5 luni, dar lucrurile nu au mai mers atunci când ei s-au mutat împreună cu părinții lui.

Isabelle a mărturisit că i-ar plăcea ca în următoarea relație i-ar plăcea să stea doar ea cu partenerul.

Citește și: Mireasa sezon 10,26 august 2024.Reacția Ramonei și a lui Stelian după ce au aflat părerile mamelor lor despre apropierea dintre ei

“Niciodată nu aș mai face greșeala să mă duc după un bărbat”, a zis Isabelle.

Concurenta a spus că își dorește un bărbat înalt care să știe să se descurce și să întrețină o familie. Isabelle a fost înșelată și nu își mai dorește astfel de bărbați în viața ei.

“Să fiu iubită de 10 înseamnă să primesc atenția pe care mi-o doresc și să fiu iubită”, a mai adăugat Isabelle.

Isabelle a spus că îi place mult să gătească și e obsedată de curățenie. Ea crede că se va descurca în casa Mireasa și se va împrieteni cu toată lumea.

Ea a mai mărturisit că place deja un concurent din casa mireasa, dar nu a vrut să dezvăluie despre cine e vorba. Isabelle a spus că îl simpatizează, că băiatul pe care îl place are tatuaje și e înalt.

Pe parcursul emisiunii, Isabelle a mai mărturisit că o să îi fie dor de părinții ei, dar și de câinele ei Papi. În prima seară din casa Mireasa, concurenta va dormi în casa băieților.

Citește și: Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Tess și Robert formează un cuplu! Ei sunt cel de-al doilea cuplu al sezonului 10

Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Ionela și Raul au încheiat cunoașterea. Cei doi s-au certat. Care e motivul... Mireasa, sezon 6. Miruna, apariție superbă alături de iubitul ei. Cum arată acum fosta soție a lui Cosmin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x